Головна » 2011 » Серпень » 05


Львівська «Енергія» у товариському матчі здолала «Кардинал-Рівне». Підсумковий рахунок спарингу 5:3 на користь підопічних Станіслава Гончаренка. Двічі ворота рівенської команди вразив потенційний новобранець «енергетиків» Сергій Коваль.

Уже в першому таймі «Енергія» чітко окреслила свою перевагу на майданчику. Більшість ігрового часу м’ячем володіли господарі і не часто дозволяли супернику загрожувати воротам Владислава Лисенка. Значно побільшало роботи у стража воріт «Енергії» ближче до перерви. Підсумковий рахунок першої половини спарингу 2:1 на користь «енергетиків». Влучними ударами з-поміж львів’ян відзначилися Євген Рогачов та Сергій Коваль.

Після перерви роботи у Владислава ... Читати далі »
Переглядів: 482 | Додав: KROKODILLER | Дата: 05.08.2011 | Коментарі (0)



Президент «Кардиналу-Рівне» про проблеми із підписанням договору між АМФУ та Екстралігою

Нещодавно відбулось засідання Екстраліги і АМФУ, на якому не вдалось підписати контракт про передачу прав проведення змагань Екстралізі. Про проблеми із підписанням договору, фінансову допомогу збірній України і категоричну позицію Екстраліги у ексклюзивному інтерв’ю «Футболу 5х5» розповів президент «Кардиналу-Рівне» Володимир Валявка.

«22 серпня на спільному засіданні повинен бути підписаний Договір про передачу прав на проведення чемпіонату»

– Розкажіть про засідання президентів клубів Екстраліги і АМФУ.
– 1 серпня в понеділок відбулось засідання президентів Екстраліги і спільне засідання Екстраліги із представниками АМФУ. Від Асоціації міні-футболу були присутні майже усі представники Виконкому.
... Читати далі »
Переглядів: 450 | Додав: KROKODILLER | Дата: 05.08.2011 | Коментарі (0)