Головна » 2011 » Серпень » 5 » «Енергія» обіграла «Кардинал-Рівне»
17:43
«Енергія» обіграла «Кардинал-Рівне»


Львівська «Енергія» у товариському матчі здолала «Кардинал-Рівне». Підсумковий рахунок спарингу 5:3 на користь підопічних Станіслава Гончаренка. Двічі ворота рівенської команди вразив потенційний новобранець «енергетиків» Сергій Коваль.

Уже в першому таймі «Енергія» чітко окреслила свою перевагу на майданчику. Більшість ігрового часу м’ячем володіли господарі і не часто дозволяли супернику загрожувати воротам Владислава Лисенка. Значно побільшало роботи у стража воріт «Енергії» ближче до перерви. Підсумковий рахунок першої половини спарингу 2:1 на користь «енергетиків». Влучними ударами з-поміж львів’ян відзначилися Євген Рогачов та Сергій Коваль.

Після перерви роботи у Владислава Лисенка побільшало, але на завершальній стадії і надалі влучнішими були господарі майданчику. Коваль та Рогачов оформили дублі, ще одне взяття воріт «Кардинал-Рівне» здійснив Сергій Тригубець. Підсумковий же рахунок зустрічі 5:3.

«Енергія»: Лисенко – Чепорнюк, Д.Бондар, Вершинін, Рогачов – Легчанов, Макаєв, Павленко, Тригубець – Коваль
«Кардинал-Рівне»: Дєнюжкін (Пітуля, 40) – Федюк, Танський, Волянюк, Когут – Маринюк, Паршиков, Піддубний, Маринюк – Ситник, Прислупський, Дацюк, Дармовіс.

Голи за Кардинал-Рівне забивали Олександр Бондар , Дмитро Ситник , Роман Дацюк.

У вівторок, 9 серпня в львівському палаці спорту «Галичина» відбудеться товариський матч за участю цих же команд, «Енергія» - «Кардинал-Рівне» . Початок гри о 13-й годині. Надіємся, що рівняни реваншуються за цю поразку.
Переглядів: 479 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]