Головна » 2011 » Лютий » 26 » Україна - Туреччина - 12:2
00:32
Україна - Туреччина - 12:2

Туреччина нас буде пам'ятати довго 

Якщо в першій грі для того, щоб забити 4 голи, збірної Україні знадобився цілий тайм, то в матчі зі збірною Туреччини менше шести хвилин. Глядачі тільки й встигали підхоплюватися зі своїх місць, щоб вітати успіхи української команди.

Першим відзначився Легчанов, який після передачі Іваняк від своїх воріт у дотик переправив м'яч у ворота. Він же у схожій манері забив і третій м'яч. А в проміжку між цими голами відзначився Рогачов, реалізувавши пенальті, який сам же і заробив. Гол Чепорняка сприйняли вже як само собою зрозуміле.

Наші футболісти увійшли в раж, практично не випускаючи суперника з його половини, і на 10-й хвилині рахунок став вже 5:0 - Овсянніков зі своєю лівою точно пробив з 8-ми метрів. Незабаром, у турецької збірної стало п'ять фолів, і при такому тотальну перевагу шосте порушення правил з боку нашого суперника нікого не здивувало. Воно й відбулося на 12-й хвилині. Порушення було метрах в семи від воріт, до м'яча підійшов Клочко, і низом увігнав м'яч у сітку.

а цьому побиття турецької команди не закінчилося, гріх не забивати, коли суперник повністю деморалізований. Автором сьомого голу став Овсянніков, який після передачі вздовж воріт мало не увійшов у ворота разом з м'ячем.

Як не розслабитися, маючи 7:0 на табло? От і наші футболісти пропустили контратаку, Іваняк перший удар відбив, але ось перешкодити Кесоглу вразити незахищені ворота ніхто не зміг. А останнє слово в цьому калейдоскопічному таймі залишилося за нашою командою - Чепорнюк першим опинився на добиванні, а Клочко реалізував 10-тиметровий.

Відразу після зміни воріт Легчанов в нашій команді вийшов п'ятим польовим. Перша спроба забити не вдалася, а з другої свій перший гол на турнірі забив Якунін. Легчанов сів на лаву запасних, а у воротах в якості основного воротаря став грати Литвиненка.

Як показав подальший розвиток подій, вихід Легчанова в якості воротаря не став системою, а проходив фрагментами, і гра йшла у звичному руслі. На 27-й хвилині Езкен «розпечатав» Литвиненка, але це був лише прикрий епізод і не більше. Черговий вихід Легчанова у воротарському формі на 30-й хвилині став черговим голом - витончену комбінацію в дотик завершив Романов, і для нього це був перший гол у Харкові.

Остаточний же рахунок у цій грі встановив сверхголевой Чепорнюк, який, увійшовши у штрафну, закотив м'яч у ворота, пробивши між ніг воротарю.

Отже, збірна Україна з 6-ма очками очолила турнірну таблицю, але доля першого місця в групі 5 вирішиться лише після закінчення останнього матчу, в якому наші футболісти зіграють з командою Угорщини.

УКРАЇНА - Туреччина - 12:2 

УКРАЇНА: Євген Іваняк (Дмитро Литвиненко, 21), Валерій Замятін, Валерій Легчанов, Денис Овсянніков, Дмитро Клочко, Дмитро Сорокін, Євген Рогачов, Михайло Романов, Петро Шотурма, Сергій Чепорнюк, Сергій Якунін 

Туреччина: Хесеін Ілдіз, Аднан Калінджік, Алтан Аксай, Ерсім Угур Каноглю, Ісмаїл Целень, Кенан Кесеглю, Недім Бурак Ільдірім, Огюсхан Арслан, Сем Кескінов, Серхат засіках, Сіхан Езкен,
Голи:Валерій Легчанов (2, 4), Євген Рогачов (4, з пенальті), Сергій Чепорнюк (6, 20, 37), Денис Овсянніков (9, 14), Дмитро Клочко (12, 20), Сергій Якунін (21), Михайло Романов (30) - Серхат засіки (16), Сіхан Езкен (27) 
Попереджений- Аднан Калінджік (14) 

Удари (в ствір): 30 (22) - 11 (8)
Категорія: Футзал в Україні | Переглядів: 628 | Додав: Andrey | Теги: футзал, збірна України. футзал. турнір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]