Головна » 2011 » Лютий » 25 » Україна - Бельгія - 4:3 Перемога з «відскоком»
23:56
Україна - Бельгія - 4:3 Перемога з «відскоком»
Матч збірна України розпочала без розвідки, відразу ж перемістившись на половину суперника. За рахунок частої зміни четвірок підтримувався високий темп, у той час як головний тренер збірної Бельгії міняв своїх футболістів по одному. 

Поки наші футболісти пристрілювалися дальніми ударами, на 5-й хвилині допустили обрізку, в результаті якої Фоссе з Папаніколау вийшли «два в нуль», але, на щастя для збірної України, неточною передачею запороли момент ... За що через дві хвилини були накази належним чином . Красиву комбінацію за участю Овсянникова та Чепорнюка ударом у верхній кут завершив Легчанов.

Намагаючись скористатися розгубленістю бельгійців, наші хлопці «накрили» суперника жорстким пресингом, що дозволило взяти м'яч під свій контроль. Чепорнюк з Овсянниковим вдвох вийшли на одного захисника, «урагановец» вирішив розібратися з ситуацією сам, але обіграти захисника не зміг.

По гарячих слідах взяти ворота суперника, на жаль, в українців не вийшло, а бельгійці підбадьорилися. Пару раз дуже небезпечно пробивав Папаніколау, м'яч пролетів вище воріт, та й Іваняк в ці моменти все контролював. На 13-й хвилині Чепорнюк міг покарати втратили пильність бельгійців, з центрального кола вибіг на рандеву з Моранте, але в цій дуелі голкіпер виявився сильнішим.

Але той же Моранте через кілька секунд був безсилий виручити свою команду. Легчанов з ауту зробив передачу на Овсяннікова, і той з дуги увігнав м'яч у дев'ятку. А на 16-й хвилині Романов і Рогачов змусили трибуни вибухнути від захвату. Романов з кутової позначки зробив діагональну передачу, а Рогачов зльоту пробив у верхній кут. Такі голи завжди ефектно виглядають, приємно, що і в арсеналі наших футболістів є подібні заготовки.

3:0 - вже непогане перевагу, але українці на цьому не обмежилися. За 30 секунд до перерви Замятін вивів Рогачова на ударну позицію, і той з носка пробив у штангу, від якої м'яч опинився у воротах.

Наскільки впевнено збірна України виглядала в першому таймі, настільки безпорадно в стартові хвилини другого. Не виключено, що в перерві футболісти отримали установку зіграти від оборони, але не до такої ж міри притискатися до своїх воріт, дозволяючи суперникові безперешкодно обстрілювати ворота Іваняк. На 26-й хвилині після удару Папаніколау після кутового дуже небезпечно пробивав в один дотик, але дуже вдало на дальній штанзі виявився Романов, який прийняв удар на себе.

Загалом, м'яч, який на 29-й хвилині опинився в воротах Іваняк, виявився там зовсім по справі - бельгійці до цього моменту на гол награли, а відзначився Хіту, який з семи метрів пробив повз нашого голкіпера. І цим наш суперник не обмежився. Поруч з дев'яткою пробив Хіту, Андре сантиметрів не вистачило, щоб замкнути штангу. Зате це зробив Шаібаі на 33-й хвилині, практично з півметра переправивши м'яч у ворота.

Інтрига, яка, здавалося, розвіялася після яскравого першого тайму, знову повернулася на майданчик. Тільки тепер вже суперник диктував свої умови. Іваняк довелося демонструвати свою майстерність, відбиваючи удар впритул Шаібаі.

За 4.25 до сирени тренерський штаб збірної Бельгії взяв тайм-аут. Підуть на п'ятого? Це було б логічно, але бельгійці вирішили не йти ва-банк, до того ж, через хвилину в їх пасиві стало п'ять фолів.

І, тим не менш, суперник зміг домогтися успіху і при рівних складах. Гравців в жовтих футболках було багато в нашій штрафній, але Канаріс чомусь на штанзі виявився абсолютно один ...

3:4 - за дві з половиною хвилини до сирени, таке після першого тайму не очікував ніхто. На щастя, повного конфузу збірної України не сталося. Навіть володіючи м'ячем за 40 секунд до закінчення матчу, наші суперники не перейшли на гру з п'ятим, а українці спокійно «вбили» час.

За перемогу, збірна Україна, спасибі. Але як розуміти другий тайм?

Україна - Бельгія - 4:3 

«УКРАЇНИ»: Євген Іваняк, Михайло Романов, Євген Рогачов, Валерій Замятін, Дмитро Клочко - Валерій Легчанов, Сергій Чепорнюк, Денис Овсянніков, Сергій Якунін. Дмитро Сорокін, Петро Шотурма,
«Бельгія»: Давид Моранте, Абду Дендан, Азіз Хіту, Андре, Валентин Дюжакьер, Джон Ньюкерман, Джонатан Фоссе, Карім Шайбана, Мохамед Дахбі Реда, Петрос Папаніколау, Самір Дахбі Реда.
Голи:Валерій Легчанов (7), Денис Овсянніков (14), Євген Рогачов (16, 20) - Азіз Хіту (29), Карім Шайбана (33), Себастьяно Канаріс (38) 

Удари (в ствір): 22 (12) - 17 (6)

Категорія: Футзал в Україні | Переглядів: 533 | Додав: Andrey | Теги: футзал, збірна України. футзал. турнір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]