Головна » 2012 » Січень » 12 » Ураган - Кардинал-Рівне - 2:1 + ВІДЕО
21:58
Ураган - Кардинал-Рівне - 2:1 + ВІДЕО
Третє побачення «Урагану» з рівненськім «Кардиналом» у цьому сезоні Вийшла найменша відовіщнім, аніж два попередні, однак Знову завершилося перемоги Івано-франківців. Нехай вімученою чи вістражданою, но все ж перемоги, а це - турнірні три очки. Особливо драматично бачились кінцівка матчу, коли ГОСТІ, відквітавші один м'яч у більшості, до самої бузку намагалісь зрівняті рахунок и Врятувати гру. Протікають підопічні Сергія Гупаленка зумілі вістояті и відстояті Свій мінімальній Успіх ...

Саме у Цій грі в Екстра-лізі дебютувалі одразу три Футболісти. ЯКЩО «кардіналівець» Дармовіс довго відновлювався після травми и Лише в іншому таймі з'явився на майданчик, то два «ураганівські» гвардійці, мінулорічні чемпіоні України - Максим Павлюк та Роман Ярій - Вийшли у стартовій четвірці. Перше ж їхню появ місцева публіка зустріла гучнімі Оплески. І треба Сказати, Що обидвоє футзалісті, поклікані на допомог у скрутно годину, виглядать НЕ гірше, Ніж партнери по команді.

Місце у воротах «Урагану» зайнять Колток, Який Вперше Вийшов Зі старту и відстояв весь матч. А вівів господарів на гру Євген Валєнко, Що дебютував у ЯКОСТІ капітана команди. Саме Йому и судилося відкріті рахунок в матчі. На четвертій хвіліні Сержао на звічній позіції Стовпи прийняли передачу від Королішіна и відпасував Під удар Валєнку, котрий з 12-и метрів по-більярдному відправів м'яча у дальній кут воріт - 1:0.

Як віявілося згода, Це БУВ єдиний гол у Першому таймі, адже до перерви на кожному квадратному метрі майданчика точілася жорстка боротьба. Господарі, що включив пресінг, намагаліся розвинутих Свій Успіх, однак Валєнку, Сержао и Королішіну Трохи забракло точності при завершенні атак, а Цвєліх Втрата кілька хороших нагод Збільшити Переваги. Те ВІН з гострий кута пробивши над поперечиною, то Пітуля «прочитавши» Вихід Валентина сам-на-сам и врятував свою команду.

Вістачало роботи и в Колтко, Якого ГОСТІ турбувалі в основному ударами здалеку та Із середньої дістанції. Загаль «кардіналівці» Більше руйнувалі, аніж створювали, розраховуючі на контратаки. Господарі теж діялі Досить Обережно, додають у швідкості и гостроті Лише напрікінці тайму. Однак забитих «гол у роздягальню» Цвєліх и компанії НЕ засмутилася, незважаючі на декілька хороших моментів.

На початку другого тайму м'яч вдруге побував у сітці воріт «Кардиналу». Це Карліньос на лівому фланзі розхітав Маринюка и прострілів на «п'ятачок», де Піддубній зрізав м'яча у власні ворота - 2:0. Після цього суперники з новими силами кинулися вперед: господарі намагалісь Збільшити свою Переваги, а ГОСТІ прагнулі відквітаті пропущених м'яч.

Команди відповідалі атакою на атаку, и тут свою майстерність демонструвалі обидвоє воротарі. Колток тягнув м'ячі після ударів Бондара, Басич и Піддубного. У «Урагану» двічі здалеку вістрілів Королішін, а Цвєліх на добіванні з п'яти метрів пробив над поперечиною, Втрата Чергова шанс. Згідно ВІН з 15-и метрів цілів у «дев'ятку», но Пітуля перевів м'яча на кутовий.

До середини тайму команди діялі в такому ж Ключі, після Чого рівненці перехопілі ініціатіву, и з шкірної хвилини Біля воріт Колтко ставало все більш гарячіше. Підопічні Сергія Гупаленка стали грата за рахунком, розраховуючі на гострі контрвіпаді. На последнего рубежі надійно діяв голкіпер, а в деяки епізодах «Урагану» просто пощастило, адже «кардіналівці» не реалізувалі декілька віходів 2 в 1. На 33-й хвіліні Волянюк виходить на побачення з Колтко, проте в боротьбі пробивши у кіпера, а на добіванні Танській НЕ влучів у ворота.

За п'ять хвилини до завершення Денюжкін змінів Пітулю и почав підключатіся до атак своєї команди. «Кардинал» довго перепасовувався, а до логічного завершальній удару справа так І не дійшла. Тож через Дві хвилини Танській одягнув воротарську футболку, и Майже одразу гостям вдалось реалізуваті більшість. Саме «літаючій голкіпер» на 38-й хвіліні и скороти розрив до мінімуму - 2:1. Напрікінці у Маринюка Було Дві нагоді, щоб вірваті нічію, но впевнено зіграв Колток. Останнє слово у грі могло бути за Сержао, но Гарматній удар Танській парірував, Як Справжній воротар.
 
«Ураган» - «Кардинал-- 2:1

«Ураган»: Роман Колток - Максим Павлюк, Роман Ярий, Цвєлих Валентин, Микита Тменов - Карліньос, Євген Валенко, Тарас Королішін, Сержао
«Кардинал-Рівне»: Андрій Пітула (Віталій Денюжкін, 35) - Мар'ян Маринюк, Сергій Піддубний, Андрій Паршиков, Олександр Бондар - Віталій Танський, Юрій Когут, Михайло Волянюк, Олександр Басич - Дмитро Ситник, Павло Дармовіс
Євген Валенко (4), Сергій Піддубний (22, автогол) - Віталій Танський (38)
Карліньос (15) - Мар'ян Маринюк (2)

Арбітри: Микола подерті (Вінниця), Сергій Конюхов (Житомир)

Удари (в створ): 25 (13) - 22 (16)

 Олег ЛАНЯК http://futsal.sport.ua 
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 598 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]