Головна » 2013 » Січень » 16 » Сергій ПІДДУБНИЙ: «Правильно побудували гру тактично»
15:21
Сергій ПІДДУБНИЙ: «Правильно побудували гру тактично»

Післяматчевий коментар головного тренера рівнян

Сергій Піддубний, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне»:

- Команда виграла з рахунком 5:0, і це повністю нас задовольняє. Як гра, так і результат. Вважаю, що ми були краще підготовлені до матчу. Правильно побудували гру тактично, що і допомогло нам перемогти.- У другому таймі ваша команда діяла більш агресивно ... - Ні, може так здавалося. Просто ми почали грати по результату, на контратаках: «сіли», намагаючись ловити «ЛТК». Агресивними ми не були.

- За малюнком гри в першому таймі була чи думка, що вдасться виграти в «ЛТК», ще й з таким результатом? 

- Ясно, що ми не думали про перемогу з таким рахунком. Але в Луганськ ми їхали тільки за перемогою, за трьома очками - була віра і надія, що ми виграємо. Так, «ЛТК» набрала багато очок, команда лідирувала - але тут грають молоді виконавці, які ще не стабільні. Ми програли «ЛТК» у Рівному з рахунком 2:5, але там було більше везіння «ЛТК», ніж нашого заслуженого поразки. Мабуть, Бог все бачить, і дає нам можливість посмакувати «Аргентина - Ямайка».

- «Кардинал» славиться тим, що команда не створює багато моментів, але вміє «вичавлювати» з них максимум, що і підтвердив минулий матч. За рахунок чого вдається налаштовувати гравців діяти настільки холоднокровно в завершенні атак?

- Навпаки, я вважаю, що у нас команда, яка реалізовує мало моментів. Хоча по цій грі - так. Але і тут був цілий ряд моментів, в яких повинні були забивати. Добре, що забили 5 голів, але в інших матчах ми створювали набагато більше моментів, а забивали 2-3 м'ячі - цього мало для перемоги. Тим більше, коли невдало грають воротарі. Але зараз наш воротар (Гурко, - прим. Авт.) Піймав кураж, діє впевнено - вже третю гру він відстояв на «нуль».

- Чи є запитання до арбітрів?

- Претензій немає. Якщо й були якісь шорсткості, то їх вистачає в кожній грі. Взагалі, зараз в Екстра-лізі немає такого, що арбітри грубо помиляються або явно комусь допомагають.

Категорія: Новини клубу | Переглядів: 788 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]