Головна » 2010 » Листопад » 8 » Перша ліга виходить на старт
18:35
Перша ліга виходить на старт

Стартувало першість футзальної першої ліги у західній зоні. Результати матчів першого туру.

«Львівхолод» (Львів) – «Енергія-2» (Львів) – 2:0 (1:0)
Голи: Маринюк, 13, 33

Перший млинець для львівської футзальної «Енергії-2» у чемпіонаті першої ліги виявився глевким. Утім, поразка від земляків з «Львівхолода» (0:2) особливо не засмучує. Для молодих гравців «Енергії-2» це чудовий досвід і безцінна ігрова практика.

Допомогти «Енергії-2» у першому турі чемпіонату першої ліги хотіли чи не усі гравці основного складу. Утім, граючий тренер команди Андрій Луців вибрав Степана Струка. До речі, саме Степан на майданчику був справжнім лідером своєї команди і неодноразово доводив, що перша ліга не його теперішній ігровий рівень.

Загалом, поєдинок «енергетики» розпочали від захисту, зробивши акцент на контратаки. Натомість «Львівхолод» багато позиційно атакував, однак справа до небезпеки доходила вкрай рідко. Якщо це ставалося, то чудово діяв воротар Петро Ільків.

Утім, у середині тайму досвідченіші гравці «Львівхолода», половина яких свого часу грала у вищій лізі національного чемпіонату, втілили свою перевагу у забитий гол. М’яч елегантно над воротарем «Енергії-2» підсік колишній гравець львівського «ТВД» Мар’ян Маринюк.

До завершення тайму «енергетикам» вдалося створити кілька напівмоментів біля воріт Жезла, однак забити перший гол у чемпіонаті не вдалося нікому.

Другу половину матчу «зелено-білі» почали значно активніше. Було помітно, що у молодих «енергетиків» уже появляється певна впевненість у власних діях. Зокрема, це стосується молодого Назара Фурди, який у цьому матчі довів, що може не тільки грати на рівних із досвідченішими гравцями, а й у деяких моментах їх перегравати. Роль лідера у другому таймі продовжував виконувати Степан Струк. Саме його удари по воротах Жезла були найнебезпечнішими. Андрій у кількох епізодах по-справжньому рятував свою команду від неминучого взяття воріт.

За сім хвилин до фінальної сирени «Львівхолод» забив вдруге. І вдруге це зробив Маринюк. Мар’ян замкнув дальню штангу після прострілу Грабовенського. За кілька хвилин до сирени Андрій Пітуля, який по перерві замінив Петра Ільківа, виконував функції «воротаря-мотали». Та забити прем’єрний гол у цій грі та у цьому чемпіонаті «енергетикам» не вдалося…

Попри поразку, молоді та амбітні львів’яни довели, що порох у порохівницях мають. І з часом будуть не тільки на рівних змагатися зі своїми суперниками, а їх й перемагати…

«Меркурій» (Чернівці) – «Одеса» – 4:1

Голи: Олександр Дележа (23, 27 п.), Вадим Шерстньов (32), Денис Купчанко (35) – Олександр Тонков (37).

З впевненої перемоги розпочав новий сезон чернівецький «Меркурій», який у своєму першому матчі першолігової першості України з футзалу, Захід, 6 листопада, на майданчику ФСК "Олімпія" переміг МФК «Одесу» - 4:1.

«Шанс-Авто» (Ковель) – «Поділля-УМВС» (Хмельницький) – 7:7

Хмельницька футзальна команда "Поділля-УМВС” зіграла свій перший матч у Першій вітчизняній лізі. У Ковелі суперником хмельничан був місцевий "Шанс-Авто”.
Хмельницьким футболістам не вистачило досвіду, аби вивезти перемогу із Волинської області. Подоляни, перемагаючи по ходу гри із рахунком 4:1, примудрилися "розтранжирити” усю свою перевагу. Господарі поля зуміли скоротити рахунок до мінімуму, а під саму завісу поєдинку відновити паритет – 7:7.

«Лємберг» (Львів) – «Буран-Негабарит» (Ковель) – 5:4 

«Контингент» (Житомир) – «Каменяр» (Дрогобич) – 3:1

Категорія: Екстраліга | Переглядів: 890 | Додав: Andrey | Теги: футзал, перша ліга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]