Головна » 2012 » Січень » 4 » Кардинал-Рівне - Енергія - 1:1
17:07
Кардинал-Рівне - Енергія - 1:1
Звітний матч був дуже важливий для обох команд і обидві команди ставили завдання перемогти, адже львівв'яни боряться за чемпіонство з харківським Локомотивом. а рівняни були сповнені бажання реваншуватися за прикрі поразки в попередніх матчах.

З перших хвилин обидві команди діяли досить активно і раз пораз завдавали ударів по воротах. Однак ані спроби енергетиків. а н кардиналівців до особливого загострення не призводили.

Гра проходила на зустрічних курсах, і оч Енергія дещо більше контролювала м'яч, але більш гострі атаки в пешому таймі були у господарів. Так на 12 хвилині Михайло Волянюк  вийшов один на один з Лисенком, перекинув м'яч через голкіпера, але Лисенко встиг повернутися і вибив м'яч, який летів у сітку. А вже за мить довелося демонструвати свою майстерність і кіперу рівнян Дєнужкіну. 

Варто відзначити, що голкіпер Енергії  Владислав Лисенко в декількох епізодах посправжньому врятував Енергію від пропущеного м'яча і дійсно був чи не найпомітнішю фігурою у складі гостей.

Перша половина зрештою так і завершилась без забитих голів і клманди пішли на перерву за нічийного рахунку.

З перших хвилин другого тайму гості міцно заволоділи ініціативою і значно більше за рівнян контролювали м'яч. Рівняни ж побудували гру від оборони і при першій ж нагоді йшли в контрнаступ.

У гостей на майданчику в другій половині з\явився Сергій Тригубець. який помітно грав з великим натхненням і раз-пораз створював небезпеку біля воріт рівнян.

На 34 хвилині наставник рівнян бере таймаут. а вже за кілька секунд після того як гра поновилась рівняни пропустили м'яч. Струк пройшов по флангу, зробив передачу врозріз і Сергій Якунін з меж штрафної відправив м'яч у сітку.

Рівняни кинулись відігрувалися, однак енергія сіла в оборону і почала втримувати резульатт. Але всетаки Кардинал зумів досягнути успіху. На 37 хвилині атака господарів продолжідась, і після передачі Бондаря Михайло Волянюк зліва пробив під поперечину.

Після того як рахунок знову став нічийним гра пішла на зустрічних курсах. помітно було, що нічия жодним чином не влаштовує жодну з команд і обидві намагалися перемогти. На 38 хвилині Овсянніков вийшов 1 на 1 з Дєнюжкіним, однак обігравши його не зміг реалізувати свій шанс, а вже в наступній атаці Лисенко рятує гостей після удару Когута.

На заключній хвилині по одному удару в ствір воріт записали на свій рахунок Тригубець та Піддубний, однак рахунок не змінився і гра завершилася з нічийним результатом 1:1.

На післяматчевій пресконференці обидва наставника висловлювали відверте незадоволення резуьтатом матчу, було помітно що і Гончаренко і Піддубний розраховували на перемогу.


«Кардинал-Рівне» - «Енергія» - 1:1

«Кардинал-Рівне»: Віталій Денюжкін - Олександр Бондар, Сергій Піддубний, Андрій Паршиков, Мар'ян Маринюк - Віталій Танський, Володимир Сондак, Дмитро Ситник, Олександр Басич, Михайло Волянюк, Павло Дармовіс, Тарас Пріслупскій, Юрій Когут
«Енергія»: Владислав Лисенко - Степан Струк, Сергій Якунін, Максим Павленко, Денис Овсянніков - Дмитро Бондар, Євген Рогачов, Ільдар Макаєв, Сергій Трігубец, Сергій Чепорнюк, Олександр Вершинін
Арбітри: В'ячеслав Дараган, Сергій Гроховецкій (обидва - Київ)
Михайло Волянюк, 37 - Сергій Якунін, 34
Мар'ян Маринюк, 25.

Удари (в створ): 18 (7) - 25 (12)
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 588 | Додав: Andrey | Теги: енергія, 15 тур, дербі, Кардинал-Рівне, екстраліга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]