Головна » 2010 » Листопад » 11 » Юрій Баховський коментує поразку в Єнакієво
11:17
Юрій Баховський коментує поразку в Єнакієво
Місячна перерва у чемпіонаті, судячи з усього, не пішла на користь міні-футбольному клубу «Кардинал-Рівне». Після серії невдач підопічні Юрія Баховського зазнали розгрому в Єнакієвому від клубу «Єнакієвець» з доволі нескромним рахунком — 2:9.

Гра у рівнян не заладилася вже від початку. Після двох помилок на 6-й хвилині рахунок був 0:2, а на 18-й — 0:4. Багатою на прикрості для нас була остання хвилина матчу. У нашого голкіпера Віталія Дєнюжкіна здали нерви, коли проти нього грубо зіграв суперник: супернику — попередження, Дєнюжкіну — вилучення. І майже одразу земляки Президента України відзначилися вп’яте. Зважаючи на рахунок, у другому таймі наш наставник вирішив йти ва-банк, зігравши без воротаря з п’ятьма польовими. Спочатку ризик себе виправдав, і рахунок скоротився до 2:5. Але кінцівку краще провів «Єнакієвець», який протягом останніх 15 секунд провів два голи.

— Місяць без гри позначився на готовності команди, десь випали з тонусу, з ігрового ритму, — поділився враженнями від гри Юрій Баховський. - До того ж у Єнакієвому своєрідний зал — довгий і вузький. Ми грали не бездоганно, але й до головного судді гри Гори з Києва у нас чимало претензій. Забиваючи третій гол, гравець «Єнакієвця» підіграв рукою, і це було очевидно. Червона картка Дєнюжкіну теж стала наслідком суддівства, адже на майданчику панувала нервозність. У другому таймі, граючи без воротаря, ми діяли доволі непогано, але під кінець хлопці «наїлися», адже у нас лише одна четвірка натренована грати у більшості.

— Чи будуть санкції до Дєнюжкіна за вилучення?

— Санкцій застосовувати не будемо, він сам себе покарав. Одразу після гри Віталій у роздягальні попросив у команди вибачення за свою гарячковість.

Отож наступний матч МФК «Кардинал-Рівне» проведе без свого основного голкіпера. А поєдинок це буде непростий. У гості до рівнян, які опустилися у турнірній таблиці на третє місце, приїде лідер вищої ліги харківський «Локомотив». Зустріч розпочнеться у суботу о 13-й годині.
Категорія: Новини клубу | Переглядів: 799 | Додав: Andrey | Теги: тренер. Баховський, Кардинал-Рівне, футзао | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]