Головна » 2012 » Березень » 19 » Енергія - Кардинал-Рівне 5-0
23:04
Енергія - Кардинал-Рівне 5-0

Перед матчем з «Енергією» головний тренер «Кардинала» Сергій Піддубний зіштовхнувся з кадровою проблемою. Через хворобу не зміг зіграти ключовий гравець команди Віталій Танський. Натомість в «Енергії» кадрових проблем не було. На гру з «Кардиналом» не потрапили в заявку Сергій Чепорнюк та Олександр Вершинін. Натомість в заявці «Кардинала» опинилися троє молодих гравців – Володимир Гайдук, Тарас Прислупський та Володимир Кручок. Останні двоє регулярно разом з Юрієм Когутом та Олександром Басічем виходили у другій четвірці.

Як показав матч, з кадровими проблемами «Кардинал» не зміг на рівних боротися з титулованішим суперником. Матч у Львові ще раз довів факт, що з Волянюком і Танським та без них «Кардинал» є командою різної сили. Не приховав цього на післяматчевій прес-конференції і головний тренер команди Сергій Піддубний.

Хоч «Енергія» і розгромила суперника з рахунком 5:0, матч не подарував глядачам якихось надзвичайних емоцій та інтригу. Гра інколи для вболівальника виглядала нудною. Заснути глядачам на трибунах не давала група підтримки «Енергії».

З перших хвилин матчу «енергетики» взялися за справу і швидко відкрили рахунок. Після удару Бондаря м’яч, зрикошетивши від когось із захисників, опинився за спиною Пітулі. Зрівняти цифри на табло намагалася четвірка граючого тренера Піддубного та досвідчених Паршикова, Бондаря та Маринюка. Утім. справжня небезпека біля воріт Лисенка у першому таймі виникала вкрай рідко. «Енергія» у першому половині матчу створила кілька нагод біля воріт суперника, однак зуміла реалізувати лише два. Другий гол Легчанова – помилка воротаря Андрія Пітулі, який не зміг зафіксувати потужний удар капітана «Енергії» майже з центра майданчика.

Міг виправитися Пітуля наприкінці першого тайму, коли за шостий фол «Енергії» пробивав 10-метровий. Переграти Лисенка Андрієві не вдалося. Окрім цього, «Кардинал» у першому таймі створив ще кілька напівмоментів, однак воротар «Енергії» Владислав Лисенко грав безпомилково.

У другому таймі малюнок гри не змінився. «Енергія» атакувала значно небезпечніше від суперника і була ближчою до третього голу, аніж «Кардинал» до першого. У цій грі одні не могли, інші не хотіли. «Енергія» хоч і переважала суперника, однак підопічним Станіслава Гончаренка у цій грі вдавалося далеко не усе. Попри це, «енергетики» забили ще три м’ячі у цьому матчі. Щоправда уже у ворота Дєнюжкіна, який після перерви замінив Пітулю.

Третій гол у матчі своїй колишній команді забив Струк. Степан підставив ногу після удару Дмитра Бондаря. А коли забив Рогачов після тривалого гольового застою у своїй кар’єрі, матч можна вже було завершувати. При рахунку 4:0 обидві команди відверто догравали поєдинок. Бондар та Лисенко до завершення поєдинку встигли ще заробити потрібні для себе жовті картки, а Макаєв вніс своє прізвище до протоколу, встановивши остаточний рахунок у матчі – 5:0.

«Кардинал-Рівне» у цій грі як не старався, але гостям не вдалося у Львові зіграти так, як вони це зробили у другому колі.

Богдан ПАСТЕРНАК

«Энергия» - «Кардинал-Ровно» - 5:0

Дмитрий Бондарь, 4, Валерий Легчанов, 15, Степан Струк, 29, Евгений Рогачев, 34, Ильдар Макаев, 40
«Энергия»: Владислав Лысенко, (Владимир Кардаш, '39) - Сергей Коваль, Валерий Легчанов, Денис Овсянников, Максим Павленко - Дмитрий Бондарь, Евгений Рогачев, Ильдар Макаев, Сергей Тригубец - Сергей Якунин, Степан Струк
«Кардинал-Ровно»: Андрей Питуля, (Виталий Денюжкин, '21) - Сергей Поддубный, Андрей Паршиков, Александр Бондарь, Марьян Маринюк - Александр Басич, Тарас Прислупский, Юрий Когут, Владимир Кручок - Владимир Сондак, Владимир Гайдук
Дмитрий Бондарь, 39. Владислав Лысенко, 38.

Арбитры: Игорь Овчинников (Симферополь), Игорь Кравченко (Сумы)

Категорія: Екстраліга | Переглядів: 649 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]