Головна » 2010 » Листопад » 5 » Єнакієвець - Кардинал-Рівне. Анонс
17:20
Єнакієвець - Кардинал-Рівне. Анонс
Рівняни - «в зоні особливої уваги»

Вперше за історію протистоянь між «Кардиналом» і «Єнакієвцем» команда, яка представляє західний регіон нашої країни, вийде на майданчик як фаворит, займаючи більш високу сходинку в турнірній таблиці.

Результат, показаний рівнянам на стартовому відрізку чемпіонату, не тільки викликає повагу, але тепер і багато до чого зобов'язує, адже кожен їхній новий матч у чемпіонаті буде, як кажуть, «в зоні особливої уваги». Усім любителям футзалу цікаво, і це одна з родзинок, як довго підопічні Юрія Бахівського зможуть тримати ту високу планку, яка була ними взята в перші два місяці чемпіонату. Першу третину регулярного чемпіонату «кардіналовци» пролетіли практично на одному диханні, виграючи у визнаних лідерів нашого футзалу, і навіть беручи три очки там, де, за влучним висловом наставника команди, перемогою і не пахло.

На порядку денному у рівнян непростий виїзд в Єнакієвому, і не простий він з трьох причин. Про одну йшлося трохи вище. Друга - аж надто недобра статистика у команди у взаєминах із суперником. І це стосується обох колективів, з яких, власне, склався нинішній «Кардинал-Рівне». «Кардинал», що базувався у Львові, провів з єнакіївській командою в чемпіонаті країни 6 матчів, і максимум, чим може пишатися, це один-єдиний нічийний результат, який був здобутий в минулому сезоні. МФК «Рівне» у своїй історії має два матчі проти «Єнакієвця», баланс - дві поразки з загальним рахунком 8:14.

І причина третя. Як відомо, попередній восьмий тур «Кардинал-Рівне» пропускав, через що у нього склалася найбільша пауза в чемпіонаті з усіх його учасників. Останній поєдинок рівнян у чемпіонаті датований дев'ятого жовтня. Простий майже на місяць не є добре, так що, виходить, починають чемпіонат футболісти практично з нуля: за місяць можна було і форму розгубити, та й від змагальної атмосфери відвикнути.

А ось «Єнакієвця» таке враження, що перерва пішла на користь. Нагадаємо, що на антракт підопічні Миколи Шевцова пішли з двома болючими поразками - від «Урагану» 1:7 і від «Локомотива» 2:3. Щоб не впасти, як боксер, у стан «гроггі» потрібно було ковтнути повітря, і жовтень це зробити дозволив. Результат - вдалий виїзд у Львів до «ТВД», у якого на його майданчику донбаська команда не вигравала з січня 2007 року.

Додаткова інтрига матчу - незважаючи на те, що в турнірній таблиці «Кардинал-Рівне» та «Єнакієвець» майже сусіди (друге і четверте місця), між ними відстань у п'ять очок. Легко прорахувати, на скільки може воно зменшитися або, навпаки, збільшитися в разі того чи іншого результату. Чи буде це два очки або цілих вісім - різниця дуже помітна.

http://futsal.sport.ua

Категорія: Екстраліга | Переглядів: 827 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]