Головна » 2011 » Жовтень » 30 » Декількома рядками про виїзд...
12:04
Декількома рядками про виїзд...
Насамперед хочеться подякувати керівництву клубу за організацію чергового виїзду. Все було на найвищому рівні, так тримати. 

Щодо самої гри, можливо ми десь перегнули палицю, коли скандували про суддів, проте все це емоціїї та і суддівство було дійсно не на належному рівні. Дякуєм гравцям за чудову гру, показали бійцівський характер, неабияку волю до перемоги та боролися до останніх секунд. Останні матчі Кардинал-Рівне дійсно заслуговують на аплодисменти.

Про вболівальників Енергії
Вони склали двояке враження. Підтримували своїх улюбленців непогано, проте не сподобалося те, що не організували з нами відому перекличку, як ми не намагалися організувати її з ними, вони ніяк не йшли не контакт (чого не скажеш про фанів Урагану, з якими дійсно було приємно перегукуватись і які заслуговують найвищої оцінки за своє палке вболівання та дуже теплий прийом фанів з інших міст). І ще одне, що засмутило - це те, що до Рівного не приїздять фани зі Львова (ті, які активно підтримують команду).

Про нас
Підтримували команду організовано усім складом, дякуємо усім за самовіддачу, у 2 таймі менше використовували барабан (прикрий випадок стався наприкінці 1 тайму - розірвалася натяжка до барабана), через шо трохи постраждала організація підтримки і не були такими активними як у першій половині поєдинку.

Про наступну гру
У суботу до Рівного завітає чемпіон України, володар Суперкубка України, команда яка входить в 16-у кращих клубів Європи зі своїми активними фанами. Ми постараємся організувати найкращу підтримку команди за все існування КАРДИНАЛ-РІВНЕ ULTRAS та закликаємо усіх вболівальників активно підтримати Кардинал-Рівне, щоб команда дійсно відчувала, що грає вдома і за неї палко боліють рівняни. У такій надважливій грі (можна сказати матч року), команді як ніколи потрібна наша підтримка.

КАРДИНАЛ-РІВНЕ ULTRAS
Категорія: Новини клубу | Переглядів: 528 | Додав: KROKODILLER | Теги: кардинал рівне ураган енергія львів | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]