Головна » 2011 » Квітень » 21

Юрій Баховський, головний тренер "Кардинала-Рівне":

- Команда «Єнакієвець» завжди вдома грає сильно, вони пристосовані до цього залу. Нам сьогодні було важко - ми приїхали, було дуже важко після дороги. Ми сподівалися, що зіграє, але ми розсипалися з самого початку, з перших хвилин. Дуже прикро, що досвідчена четвірка розсипалася в першу чергу. А якщо в цієї четвірки не йде гра, нам дуже важко чіплятися за результат.

- Юрій Степанович, яким буде завтрашній матч? Чи встигнуть гравці відновитися після дороги і від сьогоднішньої поразки?

- Я вже говорив, що непросто грати дві гри поспіль. Як нам, так і суперника. Непросто буде, але я думаю, ми відновимося і будемо все для цього робити. Ми налаштовуємося зав ... Читати далі »

Переглядів: 508 | Додав: KROKODILLER | Дата: 21.04.2011 | Коментарі (0)

Гарна гра, гарний результат - але не для нас...

Як не дивно, але першу хвилину матчу абсолютною перевагою володіли гості. Гравцям «Єнакієвця» тільки на 2-й хвилині вдалося з'явитися на половині суперника і завдати удару по воротах Денюжкіна. Мабуть, розуміли футболісти і тренерський штаб «Кардинала-Рівне», що їм буде ой як не просто грати в Єнакієвому. Тому і постаралися відразу ж нав'язати свою гру. Правда, втілити задумане їм так і не вдалося.

Підопічні Миколи Шевцова швидко стали повноправними господарями на майданчику і, не відкладаючи в довгий ящик, почали робити результат. Причому, не просто результат, а гарний результат. Вже на 4-й хвилині Сильченко з Турчаком змусили голкіпера гостей виймати м'яч з сітки. Турчак пробив - Денюжкін з ударом впорався, але захисники не підстрахували свого воротаря і Сільченко першим встиг на добиван ... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: KROKODILLER | Дата: 21.04.2011 | Коментарі (0)