Головна » 2010 » Грудень » 6 » Ураган - Кардинал-Рівне - 6:0. ОГЛЯД
16:51
Ураган - Кардинал-Рівне - 6:0. ОГЛЯД
Реванш «Урагану» вийшов переконливим

«Ураган» взяв переконливий реванш за поразку у першому колі від «Кардиналу-Рівного». Причому чотири голи у ворота Дєнюжкіна забили ті гравці у складі івано-франківців, які до фіаско у Рівному на старті сезону не мали жодного відношення. Безперечно, трійця бразильських легіонерів були в курсі справи, що їхня нова команда зазнала поразки у першому турі. Однак те, що саме вони найбільше долучилися до розгрому суперника, вийшло до певної міри збігом обставин, а не заслугою насамперед чарівників шкіряного м'яча, оскільки забити у ворота гостей мали можливості ледь не всі гравці «Урагану».

Хоча сама гра забувається, а її результат та автори забитих м'ячів залишаться у статистиці матчу. Матчу, в якому у гостей з Рівного не було жодних шансів, щоб схилити шальки терезів на свою користь. Білий рушник переможених можна було викидати після п'ятого пропущеного м'яча, коли у другому таймі рівненці завдали першого (!) небезпечного удару лише на 33-й хвилині - здалеку несильно пробив Паршиков. І все... Жодної інтриги чи хоча б намагання провести гол престижу у гостей й не виникало. У захисті «Ураган» не залишив шансів супернику і вдруге поспіль зіграв «на нуль». А от зі створеними моментами, навіть зважаючи на шість забитих м'ячів, у франківців є певні проблеми. Свої прізвища до протоколу могли б занести Кіндратів, Ярий, Шотурма, Чепорнюк і Пилипів, якщо б реалізували деякі зі своїх 100-відсоткових нагод. Але забивали в цій грі інші «ураганівці»...

На 4-й хвилині Сержао після кинжального пасу Шотурми одним рухом обіграв Волянюка, а іншим перехитрив і кіпера - м'яч від грудей Піддубного опинився в сітці воріт - 1:0. Далі Ярому трохи забракло холоднокровності, щоб чітко розібратися при побаченні з Дєнюжкіним. Згодом Шотурма після розіграшу штрафного влучив у стійку воріт. Цей епізод був майже ідентичним до дебютного матчу бразильців за «Ураган» на товариському турнірі за «Кубок Галичини», коли легіонери вивели на завершальний удар «десятку» франківців, і Шотурма не схибив, забивши переможний гол у ворота «ТВД».

Натомість ніхто з «кардиналівців» не заважав Чепорнюку, щоб з шести метрів пробити на точність після вивіреного пасу Цвєлих, однак гравець національної збірної України цього разу схибив, не використавши свій шанс. Буквально за хвилину господарям «допоміг» Дєнюжкін, якому Цвєлих забив з «пісочної ями» - з нульового кута майже від кутової позначки - 2:0. Цей гол повністю на совісті воротаря «Кардиналу»...

До честі гостей, у першому таймі вони кілька разів огризнулися, щоправда до дальніх ударів Танського і Чеботарьова кіпер «Урагану» був готовий. На 15-й хвилині Кіндратів та Шотурма «пробачили» гостей: одному не вистачило досвіду нападника при виході сам-на-сам, іншому ж - трохи забракло влучності. Та все ж третій трудовий гол івано-франківці забили швидко - Сержао перехопив передачу Данилюка, віддав на хід Шотурмі, котрий викотив м'яча на ногу Біро Жаде - 3:0.

За три хвилини по перерви рівненцям вдалось створити перший по-справжньому небезпечний момент біля воріт Ципуна, але підступний удар Когута кіпер відбив перед собою і виручив при добиванні Сондака. А наприкінці першого тайму Дєнюжкін потягнув ще й два хитрі постріли від Шотурми.

Початок другого тайму був господарями, однак Валенкові не пощастило - допомогли захисники «Кардиналу», а от Цвєлих після поперечного пасу Ярого свій момент не змарнував і вчетверте пробив Дєнюжкіна. Далі були ефектні спроби Біро Жаде і Сержао вп'яте засмутити гостей - мимо, на що рівненці відповіли ударами Сондака і Когута. Дєнюжкін справився з пострілом Чепорнюка, а от Басич і Піддубний пробили неточно. В середині тайму удар Шотурми воротар парирував, а на добиванні Сержао пробив над поперечиною.

Далі Ренатіньо і Жак обмінялися гострими випадами, але бразильському легіонеру «Урагану» вистачило кількох хвилин після першої появи на майданчику для того, щоб використати свій шанс відзначитись. На фланзі Ренатіньо розібрався з Басичем, одразу ж обігрався з Цвєлих і з лінії воротарської пробив повз Дєнюжкіна - 5:0. За хвилину Пилипів ще раз «пробачив» гостей, згодом Біро Жаде пробив вище воріт, після чого Паршиков у контратаці міг би забити гол престижу, однак не влучив у ворота з десяти метрів зі зручної позиції.

Якщо б на місці Ярого чи Павлюка виявилися більш холоднокровніші гравці «Урагану», то рахунок міг би стати більшим, але із класних забійніх позицій обидва футболісти не зуміли скористатись сповна. А от Ренатіньо після пасу Чепорнюка з аута з шести метрів пробив точно під перекладину і зробив рахунок розгромним - 6:0. Він же спробував поставити ефектну крапку у цій грі, але удар через себе блокував Данилюк, а на добиванні Пилипів влучив у Паршикова...

Категорія: Новини клубу | Переглядів: 603 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]