Головна » 2013 » Січень » 25 » Ураган - Кардинал-Рівне. Анонс
19:00
Ураган - Кардинал-Рівне. Анонс
ПРОГРАВАЛИ ОДНІ, БРАТИ РЕВАНШ - ІНШИМ

Ризикнемо припустити без особливої боязні помилитися, що приїзду "Кардиналу-Рівне" в Івано-Франківську очікують з особливим нетерпінням. Причина на поверхні - достатньо поглянути на результат матчу першого кола. З легкої руки популярної російської групи "Чайф" рахунок 5:0 став мало не принизливо-прозивним, але саме з ним випало поступитися підопічним Сергія Гупаленка, причому, як зазначив після матчу наставник "Урагану", при не самій поганій грі його команди.

Після таїландського чемпіонату світу події в чемпіонаті Екстра-ліги стали розгортатися з калейдоскопічною швидкістю. І хоча найбільша поразка в сезоні "Урагану" сталося відносно нещодавно, менше двох місяців тому, але за цей час наші найсильніші команди встигли відіграти ціле коло, і про принциповість майбутнього матчу говорити зайве. З одного боку, господарів понесе вперед сильне бажання поквитатися зі своїм кривдником, з іншого - у "кардиналівців" свої турнірні завдання. Адже при тому, що команда Сергія Піддубного у другому колі показала досить пристойний результат, але рівняни, як і раніше замикаючі в гонці шести команд за місця в плей-офф, і поразка в Івано-Франківську серйозно вдарить по головному завданню "Кардиналу-Рівне" на регулярний чемпіонат.

В продовження теми швидкоплинності подій, неможливо оминути той факт, що брати реванш за 0:5 належить помітно оновленому "Урагану". Бразильський "легіон" франківців у повному складі став повноцінним учасником процесу, і після "першого глевкого млинця" - поразки від "Енергії" - став видавати результат. І якщо перемога над "Спортлідером +", скажімо так, читалася, то в Єнакієвому новобранцям "Урагану" довелося тримати перевірку найсерйознішим чином, і вони разом зі своїми новими партнерами її витримали. Дев'ять м'ячів у цих двох іграх забила команда Сергія Гупаленка, і чотири з них на рахунку бразильців - внесок у завоювання 6 очок очевидний.

Незважаючи на складності календаря, коли "Кардиналу-Рівне" більшу частину другого кола доводиться грати на виїзді, Сергій Піддубний і його команда не знітилися. Якщо в першому колі рівняни набрали 7 очок, то перед заключним матчем другого кола вони вже поповнили свою скарбничку такою ж кількістю балів, причому, як це не парадоксально, в єдиному домашньому матчі взяти очки не змогли. Є всі підстави стверджувати, що чужий майданчик для "Кардиналу-Рівне" не проблема, як і грати відразу і проти суперника, так і проти тиску трибун.

Так виходить, що матч "Ураган" - "Кардинал-Рівне" закриває програму другого кола, а, значить, буде зіграна рівно половина регулярного чемпіонату. Головний її підсумок - лише, будемо реалістами, "Спортлідер +" випав з боротьби за 4 заповітних місця в плей-офф. Попереду ще 14 турів, у яких, однозначно можна стверджувати, адреналіну і пристрастей буде предостатньо.
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 800 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]