Головна » 2012 » Січень » 10 » Ураган - Кардинал-Рівне. Анонс
20:17
Ураган - Кардинал-Рівне. Анонс
 Турнірна дистанція в футзальної Екстра-лізі перевалила свій екватор, але учасникам заключного матчу 16-го туру своїми очковими придбаннями пишатися не доводиться. Всього 12 пунктів в 13-ти матчах у рівнян, у чемпіонів країни їх 20 після 12-ти поєдинків, але поза всяких сумнівів це не той багаж, на який розраховували в Рівному та Івано-Франківську, скажімо, у вересні, або ж у жовтні минулого року. Для порівняння - у «Енергії», якою в цьому турі вдалося ціною повної мобілізації здобути перемогу над «ЛТК», очок більше, ніж у «Урагану» і «Кардинал-Рівне» разом узятих.

При аналізі, як же суперники по майбутньому матчу набирали або втрачали очки, виявлено такі факти. «Ураган», позиції якого, поки на третьому місці виглядають досить міцними, в 12-ти матчах брав очки в матчах з усіма командами ліги, але тільки з однією були взяті всі повновагі 6 пунктів. Як ви вже зрозуміли - це «Кардинал-Рівне».

Йдемо далі. За підсумками першого кола в активі гостей було 11 очок, і склалися вони з тих балів, які підопічні Сергія Піддубного змогли взяти в матчах за все з трьома командами Екстра-ліги. Ще з трьома - «Енергією», «Ураганом» та «Локомотивом» - у рівнян було по дві поразки.

З настанням Нового року один колектив з тріо лідерів від рівнян вже постраждав. Всі ми пам'ятаємо передматчеві заяви «кардіналовцев», що вони дуже серйозно налаштовані на матч з «Енергією». Це було продемонстровано на ділі, і попередній матч чемпіонату «Кардинал-Рівне» зіграв внічию. Тепер у Сергія Піддубного та його команди до кінця сезону є тільки дві спроби, щоб усунути «0» в очних поєдинках і з «Ураганом», перша з них - у середу.

Тим часом, як стало відомо у вівторок, ситуація в «Урагані» змусила піти тренерський штаб на досить несподіваний крок. Змучений і замученої епідемією травм команді покликані в складний момент прийти на допомогу два колишніх футболіста «Урагану», два чемпіона України 2011 року - Максим Павлюк та Роман Ярий. Перший з них першу половину сезону грала у першій лізі, другий - виконуючи функції спортивного директора, підтримував форму в міських турнірах.

Наскільки готові ось так відразу вкотитися в висшеліговий турнір два досвідчених футболіста, покаже матч, але те, що у головного тренера «Урагану» Сергія Гупаленка з'явиться можливість у повному обсязі заповнити протокол матчу, а ще й для кадрового маневру - це для чемпіонів Україна безперечно позитив .

 Анатолій Подвойський
Категорія: Анонси | Переглядів: 658 | Додав: Andrey | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]