Головна » 2010 » Грудень » 4 » Ураган - Кардинал-Рівне. Анонс
18:29
Ураган - Кардинал-Рівне. Анонс
Ураган - Кардинал-Рівне. Анонс
Чи зможуть гості зберегти статус-кво?

Матч в Івано-Франківську, поряд з грою, яка відбудеться в Донецьку, серед всіх поєдинків 12-го туру очікується з найбільшим інтересом. Виною тому події, що відбулися в першому турі нинішнього сезону, коли «Ураган» і «Шахтар» несподівано програли свої стартові ігри сезону, причому, що цікаво, з однаковим рахунком 0:4. До речі, саме ця очна перемога при рівності очок між франківцями та рівнянам дозволяє «Кардиналу-Рівне» займати перед стартовими свистком четверте місце, залишаючи «Ураган» на п'ятому. Поки це так, але чи зможуть гості зберегти статус-кво?

Події, що відбуваються з рівненською командою в останніх турах, дають підстави в цьому міцно засумніватися. Якщо взяти за відлік той момент, коли наш чемпіонат відновився після тритижневого жовтневого простою, то «Кардинал-Рівне» поряд з луганською «ЛТК» має найгірший показник - три поразки з трьох матчах з лякаючою різницею забитих і пропущених м'ячів 3:20 (!) . Не додав оптимізму рівненським любителям футзалу і результат першого кубкового матчу проти «Імпульсу» з Шостки, в якому «кардіналовцамі» була здобута мінімальна перемога 4:3, і яка нічого їм не гарантує в матчі-відповіді, де шанси на прохід у чвертьфінал можна розцінювати як «фіфті-фіфті».

Що сталося з «Кардиналом» за три жовтневих тижня? Ну не розучилися ж в один момент грати футболісти, за плечима яких перемоги над такими суперниками, як «Тайм», «Шахтар», «Моноліт» або той же «Ураган». Це питання цікавить, переконаний, не тільки рівнян, а й усіх, хто уважно стежить за нашим чемпіонатом. Запас очок, набраний підопічними Юрія Бахівського на стартовому відрізку чемпіонату, дозволяє їм поки ще впевнено почувати себе у вісімці, і, швидше за все, «Кардинал-Рівне» буде серед учасників плей-офф. Проте всім нам дуже хотілося б, щоб серед шукачів титулу найкращої команди країни не було «туристів», і в кожній з чотирьох пар майбутніх чвертьфіналістів не було фаворитів.

Поки ж не будемо фаворитом у майбутньому матчі вважати і господарів паркету. Перемоги в останніх двох туру (між іншим, таким досягненням серед усіх команд «вишки» може похвастати ще лише «Моноліт») дозволили «урагановцам» трохи поправити своє похитнулося реноме, однак результат кубкового матчу з «ЛТК» показав, що становлення гри івано- франківців, як мовиться, в процесі. Особливо здивувало, кількість пропущених в луганському матчі м'ячів - аж п'ять, адже за пропущеним голам івано-франківська команда ділить третє-п'яте місця, а тут така «чорна діра».

Варто відзначити ще один момент. Хоча до Нового року ще майже місяць, «Ураган» в неділю проводить свій останній домашній матч у чемпіонаті країни, і, напевно, у футболістів буде присутнім бажання попрощатися з 2010-м на мажорній ноті. Ну а те, коли це відбудеться остаточно, залежить від них самих. На наступному тижні в івано-франківців матч Кубка України, після якого дізнаємося, чи зможуть вони зняти кубкове луганське закляття, продовжити своє перебування в кубку країни, що гарантує до Нового року ще один домашній матч.

5 грудня, неділя
«Ураган» (Івано-Франківськ) - «Кардинал-Рівне» (Рівне)
Івано-Франківськ. Спорткомплекс коледжу фізичного виховання і спорту. 16.00
Арбітри: Коваленко, Литвинов (обидва - Донецьк)
Результат першого кола - 0:4

Категорія: Новини клубу | Переглядів: 591 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]