Головна » 2010 » Грудень » 6 » Ураган - Кардинал-Рівне - 6:0. Коментар тренера Кардинал - Рівне
17:02
Ураган - Кардинал-Рівне - 6:0. Коментар тренера Кардинал - Рівне
Юрій БАХОВСЬКИЙ, старший тренер "Кардиналу-Рівне":
- Можна було б сказати - "без коментарів", але… Нема нам виправдання у цій грі. Так сталося, що ми краще з командою "Ураган" граємо вдома і дуже тяжко нам даються ігри тут, в Івано-Франківську. Тут особлива атмосфера - вболівальники люблять міні-футбол і приходять підтримувати місцевих футболістів, в яких, напевно, відкривається друге дихання від хорошої підтримки.

Що я можу сказати, пам'ятаючи стартову гру в першому колі і сьогоднішній матч, то ваша команда стала кращою. Ще й бразильці, можна сказати, вносять певну родзинку в гру "Урагану", а українські хлопці, напевно, тягнуться за ними і от вам результат - команда почала вигравати важливі матчі і вдома, і на виїзді.

- Тобто можна говорити про те, що ви змінили свою думку щодо "Урагану"?
- Звичайно, я от так слідкую і мені подобається, що ваша команда витримує таку лінію, що навіть бувають спади, як на початку цього чемпіонату, але команда йде своєю дорогою, і рано чи пізно це дає свій позитивний результат.

- У вашій команда грають колишні "ураганівці" Сергій Піддубний та Андрій Паршиков. Чи ви розпитували їх про якісь тренерські секрети івано-франківської команди?.
- Ну, як секрети... Так, хлопці десь підказували, на що звернути увагу. Але в нас в команді якась така заспокійливість, ми вигравали початок чемпіонату, і деякі футболісти подумали, що вони вже великі футболісти. Тепер доля нас за це б'є дуже жорстко - ми програємо на нуль. Ми знали, що у цій грі буде складно, але вийшло для нас у підсумку дуже погано.

Категорія: Новини клубу | Переглядів: 604 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]