Головна » 2012 » Грудень » 23 » Спортлидер+ - Кардинал-Ровно - 0:3
23:17
Спортлидер+ - Кардинал-Ровно - 0:3

Кардинал-Рівне перемогою завершив 2012 рік.

«Спортлідер+» програв і 8-й матч в рамках чемпіонату України серед команд Екстра-ліги. Як не прагнули хмельничани реабілітуватись перед власними уболівальниками за 7 поразок поспіль, і цього разу фани «Спортлідера» йшли із спорткомплексу ХНУ з негативними емоціями.

На старті поєдинку напівмоменти були у Андрія Ткачука: спершу гравець «Спортлідера» не реалізував фактично вихід один на один, а потім його удар у нижній кут відбив голкіпер «Кардиналу» Іван Гурко. Перший момент гостей з Рівного закінчився взяттям воріт: Олександр Вершинін начебто і бив по воротах сам, але його напівудар–напівпередачу замкнув головою Андрій Чернієнко.

Хмельничани дещо сконфузились, і поки вони приходили до тями, рівненці ще двічі могли забивати, але Когут і Вершинін вибачали господарів. Далі прокинулись і «спортлідерівці»: Чеботарьов і Ткачук били при першій нагоді, але м’яч після їхніх прострілів розминався з рамкою. З тим і закінчили першу половину матчу.
В другому таймі початок був за «Спортлідером». Принаймні, за активністю. Хоча небезпечні моменти чомусь моменти виникали лише біля воріт Кіндякова. Спершу Євген врятував свої володіння після удару Вершиніна, потім – Бондаря, а далі суперсейв кіпера «Спортлідера+» завадив Олександру Басичу забити другий м’яч гостей.

А от Чернієнку оформити дубль уже ніхто не заважав: як і в першому таймі Андрій замкнув напівпостріл-напівудар свого партнера. Після другого – міг бути і третій, але Кіндяков був проти цього.

Хмельничани почали грати з 5-им польовим – у воротарській футболці вийшов Андрій Засенко. І тоді свою майстерність нарешті почав демонструвати Іван Гурко, який до цього відверто мерз у спорткомплексі ХНУ. Тричі бив Калуков, одного разу Сондак – воротар «Кардинал-Рівне» був на висоті. Далі Коробка, Цой і Ткачук мали супермоменти, але сталось, як у старому, як світ, правилі «не забиваєш ти, забиває…» Юрій Когут у порожні ворота. 0:3 – хмельницькі вболівальники зі знайомим, як усім фразами, подумали про втрачені дві недільні години.

Міг «Кардинал-Рівне» забивати у порожні ворота ще 2 рази, але пробачив хмельничан. Мабуть, подумав про новорічні подарунки. Гра так і закінчилась із ганебним для хмельничан рахунком 0:3, не дивлячись на всі потуги господарів.

Євген БАЙ


Категорія: Екстраліга | Переглядів: 628 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]