Головна » 2013 » Березень » 16 » Спортлідер+ - Кардинал-Рівне 2:4
17:48
Спортлідер+ - Кардинал-Рівне 2:4
На західному фронті без змін

Раптове похолодання та заметіль, що прийшли в Хмельницький в день матчу, відлякали багатьох глядачів від перегляду матчу. На трибунах спорткомплексу ХНУ зібралась заледве половина тих, хто зазвичай підтримує команду у домашніх поєдинках.

Матч розпочався спокійною грою обох команд. Але перший же удар у ствір воріт господарів призвів до відкриття рахунку. Це Вершинін прострілив на Маринюка і той точно пробив в дев'ятку. 0:1 на третій хвилині матчу.

Далі характер гри не змінився. Ті ж спокійні розіграші м'яча, ті ж закидання воротарів на чужу половину із вибиванням м'яча в аут. Хмельничани почали активничати, створювати моменти у чужих воріт, де Дєнюжкіна, який вийшов у «старті», замінив Гурко. Та всі ці моменти нейтралізовувались захисниками рівнян, або вдало діяв воротар гостей. Гра стала одноманітною. Воротарі команд закидали м'яча на хід своїм гравцям, захисники суперників вибивали його в аут, а потім гравці розпочинали боротьбу за м'яч. Так пройшов перший тайм і команди відправились на перерву.

Невідомо, що говорив підопічним у перерві тренер господарів, та на другий тайм вийшла геть інша команда хмельничан. Ще й президент господарів на фарт перейшов на половину поля гостей. Атаки посипались одна за іншою, і вже на 22-й хвилині матчу рахунок зрівнявся. Це Ярослав Заворотний вдало спіймав м'яча після розіграшу кутового і зльоту невідпорно пробив у ліву від голкіпера дев'ятку.

Хмельничани продовжували нагнітати обстановку і буквально за декілька десятків секунд були винагороджені другим м'ячем. Калуков пробив по центру воріт метрів з десяти, а Ткачук вдало підставив ногу і дезорієнтував воротаря. 2:1 для хмельничан на початку другої половини і всі шанси розвинути свій успіх далі.

Та рівняни швидко оговтались. Вийшов грати п'ятого Дєнюжкін і вже за три хвилини рахунок зрівнявся. «Кардиналівці» вдало розіграли п'ятого, Чернієнко прострілив на дальню, де Піддубному залишалось лише підставити ногу.

«Спортлідер+» продовжував володіти ініціативою, створював моменти, але хмельничани реалізувати їх не зуміли. Натомість гості вдало використали свій шанс. На 32-й хвилині після влучного удару Олександра Бондара рівняни знову вийшли вперед 3:2.

«Спортлідер+» випустив п'ятого польового гравця, роль якого взяв на себе Заворотний. Та, як завжди, гра з додатковим польовим себе не виправдала. Господарі ніби і створювали моменти у воріт гостей, але довести їх до логічного завершення їм не вдавалось. Особливо не щастило в ці моменти Коробці, який двічі опинявся на ударних позиціях. А «Кардинал» зумів провести і четвертий м'яч – це Маринюк вразив порожні ворота після вдалого перехоплення м'яча в центрі поля.

Після цього господарі почали виглядати приреченими. Вони за інерцією ще атакували, але гостроти в їхніх атаках стало помітно менше. Гості ще могли збільшити розрив, та Дєнюжкін не зумів влучити в порожні ворота, пробиваючи із власного штрафного майданчика. Так гра і докотилась до свого логічного завершення. 2:4 – не неочікуваний результат, про що і говорив на післяматчевій прес-конференції тренер гостей, який видно ні на секунду не сумнівався в позитивному для своєї команди підсумку поєдинку.

Євген БАЙ

«Спортлидер+» (Хмельницкий) - «Кардинал-Ровно» (Ровно) - 2:4

Голи:Ярослав Заворотный, 22, Андрей Ткачук, 22 - Марьян Маринюк, 3, Сергей Поддубный, 26, Александр Бондарь, 32, Марьян Маринюк, 36

«Спортлидер+ (Хмельницкий)»: Евгений Киндяков - Виктор Цой, Максим Ивонко, Андрей Засенко, Ярослав Заворотный - Владимир Сондак, Дмитрий Калуков, Максим Коробка, Алексей Фетько - Андрей Ткачук, Вадим Иванов, Виталий Атаманюк, Олег Чеботарев
«Кардинал-Ровно (Ровно)»: Виталий Денюжкин, (Иван Гурко, '3, Виталий Денюжкин '23) - Марьян Маринюк, Андрей Черниенко, Александр Бондарь, Александр Вершинин - Александр Басич, Андрей Паршиков, Виталий Танский, Юрий Когут - Артем Фаренюк, Дмитрий Сытник, Сергей Поддубный
Попереджені:Владимир Сондак, 23

Удары (в створ): 30 (19) - 16 (8)
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 1690 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]