Головна » 2013 » Січень » 31 » Сергій Тригубець повертається до Рівного
10:13
Сергій Тригубець повертається до Рівного
Вихованець рівненського футзалу Сергій Тригубець знову повертається до рідного міста. В останній день, коли в українській "Екстра-лізі" дозволено гравцям змінювати клуби "Кардинал-Рівне" досяг згоди з гравцем і з теперішнім клубом Сергія про повернення його в Рівне.

Нагадаємо, що вихованець рівненського футзалу Сергій Тригубець розпочинав кар'єру у МФК "Рівне", потім перейшов до львівської "Енергії", з якою вигравав усі можливі трофеї в українському футзалі. Гравець вже встиг пограти у МФК "Кардинал-Рівне", але, з певних причин знову повернувся до Львова, де так і не зміг знайти собі місце в основному складі "Енергії". У футболці МФК "Кардинал-Рівне" рівненські вболівальники зможуть побачити Сергія Тригубця вже цієї неділі. Нагадаємо, що 3 лютого у 16 турі Чемпіонату України серед команд "Екстра-ліги" рівняни на власному майданчику прийматимуть "Спортлідер+" (Зверніть увагу, що матч розпочнеться о 15:00).

Сергій Тригубець народився 23.02.1980р., має зріст 178 см, вагу 74 кг.

Нагадаємо, що президент МФК "Кардинал-Рівне" Володимир Валявка від перших своїх днів перебування у Рівному обіцяв повернути в рідне місто усіх вихованців рівненського футзалу. В перший сезон "Кардиналу" не вдалося домовитися з Олександрем Бондарем, коли повернувся Олександр - пішов з команди Сергій Тригубець, і ось сьогодні, обіцяне Володимиром Валявкою нарешті здійснилося. Усі вихованці рівненського футзалу "старої гвардії" грають у команді МФК "Кардинал-Рівне".

Головний тренер рівнян Сергій Піддубний дуже розраховує на Сергія Тригубця, і впевнений, що той стане лідером команди. Зокрема в інтерв'ю львівським журналістам після матчу "Енергія" - "Кардинал-Рівне" керманич рівнян про Сергія Тригубця сказав наступне: "Ми підсилимося Сергієм Тригубцем. На даний момент це найсильніший гравець, якого ми можемо взяти. Якщо він не підходить «Енергії», то це означає, що в цієї команди сліпі тренери, які мають свої амбіції. Прийде він до нас в команду, і ми побачимо, якого він рівня гравець. Головне, щоб в нього не було травм."
Категорія: Новини клубу | Переглядів: 730 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]