Головна » 2011 » Листопад » 15 » Сергій ПІДДУБНИЙ вкотре увійшов до символічної збірної Екстра-ліги
14:43
Сергій ПІДДУБНИЙ вкотре увійшов до символічної збірної Екстра-ліги
Символічна збірна 10-го туру Екстра-ліги

Голкіпер:

Євген Іваняк («Локомотив»). Страж воріт «залізничників» відіграв дуже впевнено, не дозволивши чинним чемпіонам відвезти заповітні очки з Харкова. Протягом всього поєдинку вміло керував діями оборони, що й принесло «Локомотиву» заслужений успіх. Завдяки відмінній грі свого голкіпера, харків'яни за пропущеними м'ячами мають один з найкращих показників у нинішньому сезоні Екстра-ліги.

Польові гравці:

Максим Павленко («Енергія»). Гравець львівського клубу був, безумовно, найпомітнішою фігурою в домашньому поєдинку проти «Моноліту». Кращий бомбардир нинішнього чемпіонату став автором трьох забитих м'ячів і одного разу виступив у ролі асистента, перервавши таким чином триматчеву гольове мовчання. На рахунку Максима - третина м'ячів, забитих «Енергією» в поточному сезоні. Є одним з основних претендентів на звання кращого гравця Екстра-ліги.

Дмитро Федорченко («Локомотив»). Велика заслуга гравця харківського клубу в домашньому успіху над «Ураганом». Дмитро і сам голи забивав, і допомагав це робити партнерам по команді. Став автором двох м'ячів, які внесли корінний перелом у хід гри проти діючих чемпіонів. Тим не менше, «Локомотив» славиться командною грою - не випадково в топ-10 бомбардирів нинішнього сезону знаходяться відразу 4 гравці харківського клубу.

Сергій Піддубний («Кардинал-Рівне»). Ось вже другий тур поспіль граючий тренер рівненського клубу знаходиться в числі номінантів. І хоча йому не пощастило відзначитися у виїзному поєдинку проти ЛТК, він успішно вів партнерів за собою. Тим не менш, здобути першу гостьову перемогу «Кардиналу-Рівне» не судилося. Сергій Піддубний був найактивнішим гравцем рівненського клубу.

Сержао («Ураган»). Незважаючи на невдачу у грі з «Локомотивом», бразильський легіонер був найкращим у складі діючих чемпіонів. У поєдинку в Харкові Сержао став автором двох забитих м'ячів. Причому, обидва стали окрасою матчу: у перший раз бразилець відзначився після відмінних індивідуальних дій, а в другій - далеким «пострілом» з-за меж штрафної площі. У нинішньому сезоні Сержао - кращий бомбардир-легіонер (9 голів).

Головний тренер:

Євген Ривкін («Локомотив»). Безумовно, у перемозі над «Ураганом» вирішальна роль належить наставникові харків'ян. Тайм-аут, узятий головним тренером «Локомотива» після першого пропущеного гола, кардинальним чином змінив гру команди. Вдалі заміни і обрана тактика на поєдинок стали запорукою остаточного успіху харківського клубу. Досвідчений наставник веде підопічних до нових успіхів, адже «бронза» минулого чемпіонату - далеко не межа мрій.

Цікаві факти

- Забивши три м'ячі, гравець «Енергії» Максим Павленко перервав безгольову серію, що становила 3 ​​поєдинки.

- Харківський «Локомотив» здобув третю домашню перемогу поспіль.

- Земляки з «Моноліту» зазнали в нинішньому сезоні п'ятої поразки поспіль.

- «Енергія» залишається єдиною командою в Екстра-лізі, не потерпілої жодної поразки. Крім того, львів'яни лідирують і за іншими показниками: на їхньому рахунку найбільшу кількість забитих голів (36) і найменше - пропущених (15).

- Вигравши у «Моноліту» з «сухим» рахунком, «Енергія» стала п'ятою командою, яка зіграла на «нуль» в нинішньому сезоні. Раніше це вдавалося двом харківським клубам - «Локомотиву» і «Моноліту», а також «Єнакієвця» і «Кардиналу-Рівне».

http://www.sportinform.com.ua
Категорія: Новини клубу | Переглядів: 507 | Додав: KROKODILLER | Теги: кардинал екстра ліга піддубний рівн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]