Головна » 2012 » Березень » 25 » Сергій Піддубний: Не хотілося б «Локомотив» або «Енергію». Роман Ковальчик - Нам дуже соромно.
13:34
Сергій Піддубний: Не хотілося б «Локомотив» або «Енергію». Роман Ковальчик - Нам дуже соромно.
Сергій Піддубний (головний тренер МФК «Кардинал»): - В першу чергу, хочу подякувати, що сьогоднішній матч поставили на 5:00 вечора. Ми приїжджаємо в день гри, а грати з поїзда важко. Сьогодні ж ми відпочили, і це нам дуже допомогло: в ногах були сили, все добре бігли. Спочатку десь не налаштувалися, але потім переломили хід гри. У «ЛТК» хороша, молода команда, і грати з нею важко. Але як показує практика, наша команда обіграє команду тренера Ковальчика. Наша остання гра сезону, яка буде через три тижні, вже нічого не вирішує, тому що свої 7 очок з 12 ми вже взяли.

- Що відчули за рахунку 4:1?
- Гра ще не була зроблена, і ми вірили в свої сили, незважаючи на нелогічні голи, які пропустили. Намагалися забити, і, спасибі Богу, нам це вдалося.

- Що скажете про суддівство?
- Упередженості сьогодні не було. Але повторюся, що суддівство зараз в українському футзалі дуже слабке. Не кажу про Іванова, який сьогодні відсудив кваліфіковано, а от другий суддя (Віталій Поляков, - прим.авт.) Помилявся, і помилок у нього було багато.

- Кого хочете в суперники по чвертьфіналу?
- Звичайно, не хотілося б «Локомотив» або «Енергію». Але хто попадеться - той і буде суперником. В минулому році кубковий шлях у нас вийшов легким, а в нинішньому, якщо ми гідні виграти Кубок, нехай потрапляє хто завгодно.

Роман Ковальчик (головний тренер ФК «ЛТК»): - Для загальної перемоги не вистачило психологічної врівноваженості наших гравців. Справа в тому, що у нас молоді гравці, і раніше ніхто не грав у великих клубах. З психологічним аспектом також потрібно боротися. Ви бачили, що у «Кардинала» навіть п'яти моментів не було, а вони забили п'ять голів. Але там є такі гравці як Піддубний і Паршиков, які можуть взяти на себе гру, вирішити епізод і з нічого забити гол. Ми ж в деяких моментах не можемо просто поставити ногу, щоб м'яч закотився у порожні ворота.

Тактично ми переграли гостей повністю, 4:1 виграли перший тайм, і на другий тайм загальний рахунок був умовно 0:0. Але вийшли, наробили дитячих помилок і пропустили голи. Те ж саме було і з «Єнакієвцем» тиждень тому. Нам дуже соромно. Сьогодні б дійсно заслуговували на загальну перемогу. Питання тільки в психології - більше ні в чому. У нас немає відбулися гравців, а є тільки гравці, які виростуть хорошими виконавцями. Тому вони можуть одну гру виграти, іншу - програти, звідси у нас йдуть нестабільні результати. Молодість призводить до нестабільності, та й майстерності також гравцям не вистачає - це закономірно.
Категорія: Новини клубу | Переглядів: 579 | Додав: KROKODILLER | Теги: кардинал лтк кубок україни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]