Головна » 2011 » Січень » 19 » Рівненський "Кардинал" не скористався шансом виграти
15:27
Рівненський "Кардинал" не скористався шансом виграти
МОНОЛІТ - КАРДИНАЛ-РІВНЕ - 4:3 (2:1)

Харків. Спорткомплекс "Каразінський".

Арбітри: Туржанський (Запоріжжя), Литвинов (Донецьк).

"Моноліт": Гурко, Мінаєв, сколоти, Аветисян, Ткаченко, Засенко, Іванов, Баєв, Кулик, Храбров.

"Кардинал-Рівне": Денюжкін, Сондак, Чеботарьов, Тригубець, Паршиков, Басіч, Данилюк, Волянюк, Когут, Маринюк.

Голи: Мінаєв, 3, 13; Аветисян, 29; Кулик, 40 - Чеботарьов, 7; Паршиков, 32; Тригубець, 34.

Попереджені: Баєв, 31 - Данилюк, 31.

Вкрай драматичним для МФК "Кардинал-Рівне” виявився матч 15-го туру чемпіонату України з футзалу на виїзді з харківським "Монолітом”, в якому гості мінімально поступились господарям за 13 секунд до фінального свистка.

У Харкові цього вівторка зустрічалися приблизно рівні суперники — "Кардинал-Рівне" та "Моноліт". До першої столиці України «Кардинал» приїхав за трьома очками. І в доброму гуморі. Це й зрозуміло, адже після чотирьох поспіль матчів без очок у двох попередніх грі з «Монолітом» поєдинках підопічні Юрія Бахівського змогли відібрати очки в «Енергії» (4:4) і розгромити севастопольський ПФС (6:3).

Тренери змогли виставити дві повноцінні четвірки. Відзначимо, що в обох командах вийшли новачки, до цього зіграли по одному матчу. Мова йде про «монолитовцев» Андрія Засенко і «кардіналовце» Сергія Трігубце, які перейшли з «ТВД» і «Енергії»відповідно. На лаві запасних «Моноліту» залишився Олександр Храбров, який провів невдалий поєдинок з «ТВД».

Харків’яни розпочали активніше, і вже на третій хвилині їхній капітан Олександр Мінаєв влучив у кут рівненських воріт, які захищав ще недавній його партнер по "Моноліту” Віталій Дєнюжкін — 1:0. Гості не відсиджувалися в обороні, раз за разом турбуючи воротаря господарів Івана Гурку, і на сьомій хвилині Олег Чеботарьов і Андрій Паршиков вдвох вибігли на одного голкіпера і з другої спроби Олег зрівняв рахунок — 1:1.

Обидві команди прагнули атакувати, але трапився курйоз. Паршиков, відбиваючи м’яча із свого штрафного майданчика, влучив у спину Мінаєва. М’яч, зрикошетивши від харківського футболіста, оминув руки Денюжкіна — 2:1.

Після перерви більше атакували гості, які змарнували не один реальний шанс забити. Натомість "монолітівець" Максим Аветісян виявився спритнішим, ніж захисники гостей, і збільшив перевагу своєї команди — 3:1.

Тепер уже гостям втрачати було нічого. Вони додали в русі, стали більше контролювати м'яч і бити по воротах суперника. На 32-й хвилині один з таких ударом приніс результат. Паршиков від правої бічної лінії несподівано пробив і Гурко виявився до цього не готовий - 3:2.

Відчувши, що саме зараз можна вирівняти ситуацію, «Кардинал» тут же став грати з п'ятим польовим, причому цю роль виконував воротар Денюжкін. Перша спроба забити на 33-й хвилині не увінчалася успіхом - Чеботарьов з метра не потрапив в порожній кут. Зате через хвилину гості розіграли все як по нотах. Чеботарьов прострілив на дальню штангу і Тригубець вчасно підставив ногу - 3:3.

Щоправда, варто віддати належне обом командам, які не прагнули зберегти нічийний рахунок, а намагались вирвати перемогу. Тут спортивне щастя посміхнулося господарям.

Кінцівка матчу видалася нервовою для обох команд.
За 3 хвилини до закінчення матчу наставник «Моноліту» Роман Перадзе бере тайм-аут, який виявився плідним. «Монолітовці» взяли нитки гри в свої руки і не відпускали «клубок» до самого свистка. За час, що залишився до кінця час господарі нанесли не менше 10-ти ударів по воротах, один з яких приніс «Моноліту» довгоочікувану перемогу - 4:3. Після швидкого розіграшу штрафного Едуард Кулик зумів влучним ударом принести перемогу "Моноліту” — 4:3. Табло показувало 13 секунд до фінального свистка.

Наступний матч рівненська команда зіграє 29 січня у "Фіналі чотирьох” Кубка України з донецьким "Шахтарем”. А у чемпіонаті країни МФК "Кардинал-Рівне” зіграє аж 4 березня, адже львівський "Тайм”, який рівняни мали приймати 12 лютого, офіційно знявся з чемпіонату.

Категорія: Екстраліга | Переглядів: 537 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]