Головна » 2011 » Грудень » 2 » "Моноліт"— "Кардинал-Рівне". Анонс
15:03
"Моноліт"— "Кардинал-Рівне". Анонс
Лише перемога...

Після тижневої перерви, звязаної з участю національної збірної України у товариських матчах, відновлюються матчі Екстра - Ліги. На цей раз, наша команда завітає до Харкова, де поміряється силами з місцевим Монолітом. У нашого суперника в активі лише 1 перемога, жодної нічиї та 9 поразок.

Після програшу в попередньому турі ще одній харківській команді - Локомотиву, наша команда опустилася на 6 сходинку і таким чином стала сусідом Моноліту по турнірній таблиці (наш суперник займає уже привичне 7 місце).

Згадуючи домашній поєдинок Кардинал-Рівне, то рівняни розтрощили харків'ян 6:1, при цьому програвали уже на 2 хв. Голами відзначилися Денюжкін '7, Маринюк '11, Паршиков '18 , Танський '30, Піддубний '31, Бондар '38.

Але як буде цього разу. Молоді гравці харківського клубу з кожним матчем стають все досвідченішим. Останні поєдинки проти «Єнакієвця» і ЛТК хоч і були програними, але показали, що «Моноліт» ще побореться із будь-якими суперниками.

Моноліт багато пропускає, в середньому 4 голи у матчі, але незважаючи на це, можна припустити, що легкої прогулянки для рівнян не буде, команда буде битися до останнього (у попередньому турі яскравий тому приклад гра Моноліт - ЛТК 2:3), намагаючись взяти таку омріяну перемогу.

А що ж «Кардинал»? Рівняни у другому колі набрали лише один пункт у грі із ЛТК і також вже давно не знали смаку перемоги.

Також у складах команд вперше у сезоні є дискваліфіковані гравці. Так, не зможуть взяти участь у поєдинку Євген Юнаков із «Моноліту» і Марян Маринюк із «Кардиналу», які пропускатимуть матч через перебір жовтих карток.

Отже, двобій цих команд обіцяє бути надзвичайно напруженим і цікавим, а переможцем вийде та команда, якій вдасться впоратися з хвилювання і рівномірно розподілити сили на весь матч. Ну і звичайно не потрібно скидати з рахунку фарт, а як відомо в футболі - щастить сильнішим.

Стосунки суперників

У попередньому чемпіонаті суперники зустрічалися двічі у регулярному чемпіонаті. У 4 турі 22 вересня 2010 року «Кардинал-Рівне» в рідних стінах переміг - 4:2 (Голи: Басич (29), Піддубний (33, 39), Волянюк (38) - Іванов (9, 40)), а у матчі відповіді в 15 турі 18 січня 2011 року з рахунком - 4:3 харків'яни взяли реванш (Голи: Мінаєв (3, 13), Аветісян (29) , Кулик (40) - Чеботарьов (7), Паршиков (32), Тригубець (34) ).

Проте, як там не було, бажаємо нашій команді тільки перемоги та легкої дороги!

«Моноліт» (Харків) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)

3 грудня. Харків. СК «Каразинський». 13:15

Арбітри: Сергій Дребужан (Мукачеве), Сергій Стрелецький (Луганськ).
Третій арбітр – Дмитро Безпорочний (Харків).
Хронометрист – Ігор Бік (Харків).
Інспектор – Олександр Жовтоног (Дніпропетровськ).
Делегат – Володимир Залойло (Київ).
Матч пропускають: Юнаков – Маринюк.

Про команду "Моноліт”

Початком історії міні-футбольного клубу «Моноліт» (Харків) можна сміливо назвати 2005 р., коли в рамках 7-го Кубка «Універа», самого масового футзального турніру Харкова серед непрофесійних команд, прийняла участь команда «Інтербуд», яка одразу в першому ж для себе турнірі, виступаючи в вищій лізі кубка, завоювала 2-е місце. І вже в наступному 8-му Кубку «Універу» команда «Інтербуд» стає переможцем. У подальшому ця команда стала виступати під назвою «ЗБК-5», і в цьому ж році в літнє міжсезоння приймає участь у чемпіонаті Харкова з пляжного футболу, де в головному турнірі завойовує 1-е місце, і лише в плей-офф у фіналі поступається «Лансу». Таким чином, команда «ЗБК-5» стає ще й учасником 3-го Чемпіонату України з пляжного футболу.

У наступному році керівництво клубу, розуміючи, що команда явно переросла рамки міського турніру, вирішує заявитися в першу лігу першості України з футзалу. Протягом всього першого сезону 2006-2007 рр. команда впевнено йде в лідируючій трійці і з гідністю завойовує право участі в фінальній частині першої ліги, де займає почесне 3-е місце. Заключним акордом цього сезону стає успішна участь команди в змаганнях з пляжного футболу, де команда вперше грає в знову створеній першій лізі, посідаючи 2-е місце, а з ним і право в перехідній грі поборотися за місце в вищій лізі українського пляжного футболу.

Сезон 2007-2008 рр. команда знову провела на високому рівні, як на футзальному паркеті, так і на піску, здобувши 2-е місце в своїй групі, при цьому поступившись 1-им лише в заключному турі. У фінальному турнірі другий рік поспіль були здобуті малі бронзові медалі за 3-е місце в перщості України серед команд першої ліги. Це дало право участі в наступному сезоні в чемпіонаті України серед команд вищої ліги.

Футзальный сезон 2008-2009, дебютуючи в вищій лізі, команда розпочала вже під назвою – МФК «Моноліт». Для успішного виступу керівництво команди подбало про підсилення складу. До команди були запрошені: досвідчений воротар Віталій Дєнюжкін, повернувся в Харків Богдан Чепель, із харківського «Локомотиву» до команди прийшов Сергій Таранчук, який уже продемонстрував свій клас і в пляжному футболі, виступаючи на чемпіонаті України за «ЗБК-5». До речі, Віталій Дєнюжкін, також приймав участь в цьому чемпіонаті, і не раз захищав ворота суперників харків'ян. Виступаючи в складі київської команди «Майндшер» Віталій став срібним призером чемпіонату. Цей сезон став самим вдалим в короткій біографії «Моноліту». В когорті найсильніших футзальних клубів України монолитівці зарекомендували себе з найкращої сторони. Головним досягненням команди стала успішна участь в Кубку України, де монолитівці зупинились лише на стадії півфіналу. А чемпіонат «Моноліт» завершив на почесному, як для дебютанта, 7-му місці.

Готуючись до нового футзального сезону 2009-2010 рр. «Моноліт» взяв участь в 13-м міжнародному турнірі «Кубок Визволення». Зберігши майже повністю свій склад (на заміну Чепелю прийшов досвідчений Олександр Мінаєв, який попередній сезон провів у харківському «Локомотиві»), «Моноліт» у харківському турнірі здобув 2-е місце. 17-й чемпіонат України з міні-футболу постійно прогресуюча команда розпочала невдало, набравши 9 очок у перших 5-ти турах. Після чого футболісти втратили мотивацію, і «Моноліт» став втрачати очки в тих матчах, в яких повинен був їх набирати. Амбіційного і молодого наставника команди Романа Перадзе не влаштовувало 8-е місце за підсумками першого кола, а точніше його не влаштовувало ставлення футболістів до своєї роботи, тому їм було прийнято рішення попрощатися з гравцями, які не_відповідали рівню вищої ліги чемпіонату України. Віддавши в жертву другу половину чемпіонату, Роман Перадзе розпочав створювати зовсім нову команду, яка повинна була дати результати в наступному сезоні. В підсумку МФК «Моноліт» посів 9-е місце в турнірній таблиці.

Перед початком нового, 18-го чемпіонату України з міні-футболу «Моноліт» практично повністю змінив основний склад команди, так в команді опинилось аж 6 нових виконавців, самим гучним придбанням став Сергій Ткаченко з польського «Хуртапа». «Моноліт» перевірив готовність нової команди в таких турнірах, як харківський «Кубок Визволення» і луганський «Кубок Донбасу», на яких посів відповідно третє і п'яте місця. Гра команди на цих турнірах показала, що клуб рухається в правильному напрямку і практично повністю готовий до нового сезону. У підсумку 6 місце по завершенні основного турніру, а ось в матчах плей-офф у боротьбі за 5-8 місце харківські футзалісти несподівано поступилися 1:2 в серії ПФС і в підсумку задовольнилися 7 місцем.
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 534 | Додав: KROKODILLER | Теги: кардинал монолит екстра ліга рівне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]