Головна » 2011 » Грудень » 3 » "Моноліт" — "Кардинал-Рівне" 5:2
16:04
"Моноліт" — "Кардинал-Рівне" 5:2
В черговий раз наша команда програє. Моноліт взяв реванш за поразку в Рівному...

Голи: Сколотій '6, Рибак '15, Кравченко '33, Мінаєв '35, Ланко '36, Аветісян '40 — Юрій Когут 6, Андрій Паршиков '39

До цього поєдинку обидві команди підходили з неабияким настроєм на перемогу, оскільки досить довго не відчували смак перемоги (рівняни перемагали майже два місяці тому це й же Моноліт, а от наші суперники перемогли туром раніше ЛТК, проте до цього не здобували жодної вікторії). Тому кожний із колективів був настроєний рішуче.

Сергій Піддубний в цьому матчі повернувся до старого варіанту складу своєї команди, вважаючи, мабуть, експеримент в грі з «Локомотивом» невдалим. Лише пропускає матч Маринюка замінив молодий Ситник.

Уже з перших хвилин ворота нашої команди захищав Андрій Пітуля. Голів глядачам довго чекати не пришлось, протягом шостої хвилини змогли відзначитися як гості так і господарі - за Моноліт відзначився Констянтин Сколотій, який відправив м'яч у сітку воріт Кардинала після передачі Аветисяна, за рівнян забив Юрій Когут рикошетом від гравця Моноліта - Воронька.

Згодом на 15 хвилині у нашої команди був прекрасний шанс вийти вперед, проте підопічні Сергія Піддубного не реалізували вихід 3 в 2 (в котрий раз Кардинал не реалізовує подібни виходи, в пам'яті ще свіжі спогади гри з Локомотивом).

У футзалі також діє правило - не забиваєш ти, забивають і тобі, і вже на ті й же, 15 хвилині, харків'яни виходять вперед, завдяки голу Тараса Рибака (Моноліт розіграв штрафний, Чуднів віддав передачу на Рибака і той скористався своїм шансом). Рахунок у матчі стає 2:1, який тримався таким до перерви.

На початку другого тайму, замість воротаря Андрія Пітулі на майданчик вийшов Віталій Дєнюжкін і тут же відбиває досить небезпечний удар Олександра Мінаєва. Обидві команди почали досить часто фолити і уже за сім хвилин до завершення поєдинку в обох колективах уже було по 5 фолів, проте більше фолів глядачі не бачили, були лише голи...

Дєнюжкін все більше почав підключатися до атак рівнян в ролі 5 польового гравця, перший небезпечний дзвоник біля воріт Кардинала відбувся на 35 хвилині, коли Андрій Чуднів пробивав зі своєї половини поля по порожнім воротам рівнян, Дєнюжкін перехватив цей мяч в центрі поля і вибив в аут. Проте не встигла хвилинна стрілка зробити оберт, як Олександр Мінаєв з 25 метрів забиває гол - 3:1.

Проходить хвилина і Моноліт знову забиває, на цей раз Євгеній Ланко вийшов один на один з Андрієм Федюком і зумів відправити мяч у сітку воріт Кардинала поміж ніг Федюка - 4:1.

Уже на 38 хвилині невтомний Олександр Мінаєв міг забивати 5 гол, однар Олександр Бондар виніс м'яч з лінії воріт.

І тут же, на 39 хвилині після передачі Віталія Дєнюжкіна, рівняни забивають другий гол, автор гола - капітан Андрій Паршиков.

Проте останнє слово було за господарями - Максим Аветісян на 40 хвилині, за 8 секунд до завершення поєдинку, забиває 5 гол Моноліта у порожні ворота Кардинала. Як підсумок, невтішні для нас 5:2 і передостаннє місце турнірної таблиці.

Майданчик Моноліта «Каразинський» продовжує залишатися неприступною фортецею для нашої команди, адже ніколи ще ні львівський «Кардинал», ні рівненський попередник нинішнього «Кардинала», не змогли відібрати очки у «Моноліту» в Харкові.

«Моноліт» (Харків) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) 5:2

Удари (в ствір): 13 (11) - 19 (11).

3 грудня. Харків. СК «Каразинський». 13:15

«Моноліт»: Гурко - Мінаєв, Рибак, Чуднів, Ланка - Аветисян, Воронько, Сколота, Бурдюг - Кравченко, Долгов
«Кардинал-Рівне»: Пітуля (Денюжкін, 21) - Танський, Когут, Волянюк, Федюк - Піддубний, Ситник, Паршиков, Бондар - Сондак, Прислупский

Арбітри: Сергій Дребужан (Мукачеве), Сергій Стрелецький (Луганськ).
Третій арбітр – Дмитро Безпорочний (Харків).
Хронометрист – Ігор Бік (Харків).
Інспектор – Олександр Жовтоног (Дніпропетровськ).
Делегат – Володимир Залойло (Київ).

Наступний, 13 тур, відбудеться 24 грудня, Кардинал-Рівне прийматиме вдома "Єнакієвець". Це буде остання гра рівнян в 2011 році, запрошуються всі бажаючі.
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 567 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]