Головна » 2011 » Жовтень » 20 » "Кардинал-Рівне" - "Шанс-Авто" (Ковель) 7:4
13:43
"Кардинал-Рівне" - "Шанс-Авто" (Ковель) 7:4
Щойно завершилася товариська гра між МФК "Кардинал-Рівне" та представником першої ліги Чемпіонату України з міні-футболу ковельським "Шанс-Авто". Матч був багатий на гольові моменти, рахунок тому підтвердження - 7:4. 

Гра відбулася в рівненському спорткомплексі ДЮСШ-4. Матч розпочався о 12:00.

"Кардинал-Рівне" здобув прогнозовану перемогу 7:4, розслабившись та дозволивши забити гостям під кінець поєдинку 3 голи. Гра тривала три тайми по 20 хвилин "брудного" часу. Перемагаючи по ходу поєдинку 5:1 Кардинал-Рівне підпустив суперника на відстань до 2 голів, коли рахунок у матчі був 6:4, проте згодом в останній атаці за кілька секунд до завершення поєдинку забили 7 гол, встановивши таким чином остаточний рахунок. Останні хвилини гри наша команда знову експериментувала, як у матчі проти Моноліта, граючи 5 польовими гравцями, роль граюча голкіпера виконував Михайло Волянюк.

Наступний поєдинок Кардинал-Рівне зіграє дуже не простий матч на виїзді, проти срібного призера чемпіонату та володарака Кубка України львівської Енергії - 29 жовтня. Бажаємо команді перемоги та продовжити традицію брати очки на виїзді.
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 648 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]