Головна » 2011 » Жовтень » 8 » "Кардинал-Рівне" - "Моноліт" (Харків) 6:1. Є друга перемога!
17:40
"Кардинал-Рівне" - "Моноліт" (Харків) 6:1. Є друга перемога!


"Кардинал-Рівне": 1. Денюжкін, 32. Пітуля, 17. Басич, 30. Бондар, 23. Волянюк, 6. Дармовіс, 9. Когут, 7. Мартинюк, 14. Паршиков, 10. Піддубний, 19. Пріслупскій, 11. Ситник, 5. Сондак, 55. Федюк.

"Моноліт": 3. Гурко, 1. Мякота, 31. Чабанов, 14. Бурдюг, 17. Долгов, 19. Іванов, 21. Кравченко, 5. Мінаєв, 11. Педяш, 12. Сколоти, 13. Табаньков, 18. Чуднів, 10. Шешеня.

Голи: Денюжкін '7, Маринюк '11, '18 Паршиков, Танський '30, '31 Піддубний, Бондар '38 - Бурдюг '2.

У Рівному щойно завершився матч між командою "Кардинал-Рівне" і харківським "Монолітом". Це був "матч за 6 очок", так як обидві команди перед матчем мали однакову кількість набраних очок і перебували на сусідніх місцях у турнірній таблиці, Кардинал - на п'ятому, Моноліт - на шостому. Моноліт після непереконливого старту і трьох поразок у стартових турах, здавалося б, намацав гру, обігравши в гостях луганський ЛТК. Кардинал-Рівне в свою чергу досить непогано грає вдома.

Старт гри був більш ніж оптимістичним для харків'ян. Вже на другій хвилині зустрічі Бурдюг вискочив на побачення з воротарем Кардинала Пітулею і відкрив рахунок у матчі. Господарі відразу показали, що програш явно не входить в їх плани. Їх відповіддю був потужний удар Піддубного, з яким впорався Гурко, перевівши м'яч на кутовий. Але на сьомій хвилині Кардиналу все ж вдалося зрівняти рахунок. У цьому їм допоміг арбітр зустрічі, який призначив пенальті у ворота Моноліту. Вирок узявся виконувати Воротар Кардинала Віталій Денюжкін, що змінив Пітула. Його удар припав точно в праву від воротаря Моноліту дев'ятку воріт.

А на 11 хвилині Мар'ян Мартинюк замкнув на дальній штанзі пас з глибини і вивів таким чином свою команду вперед. А прямо перед перервою гравців Кардинала забили гол у роздягальню. Удар прийшовся в штангу Бондаря, але на добиванні був точним Паршиков. Рахунок 3:1 до перерви залишав небагато шансів на перемогу для гостей.

Моменти відігратися в другій половині зустрічі у Моноліту були, але м'ячі влітали винятково у ворота харків'ян. Свої моменти один за одним не використовували Долгов, Юнаков і Чуднов. А у Кардинала з реаізаціей був повний порядок. Голи Танського, Піддубного та Бондаря довершили розгром. На останніх хвилинах Кардинал міг забити і сьомий гол. За шостий командний у ворота Моноліту був призначений пенальті, але Гурко відбив удар Волянюка (до цього Михайло ще встиг влучити у штангу воріт Моноліта). 6:1, і як в підсумку переконлива перемога рівнян.

Кращими гравцями визнали Сергія Піддубного та Івана Гурка.

www.sportinform.com.ua
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 512 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]