Головна » 2011 » Вересень » 16 » "Кардинал-Рівне" - "ЛТК" (Луганськ). Анонс
12:26
"Кардинал-Рівне" - "ЛТК" (Луганськ). Анонс

Хто здобуде перші очки?

Стартуватиме тур у Рівному, де «Кардинал» прийматиме луганський ЛТК. Обидві команди невдало розпочали сезон, зазнавши двох поразок вже на старті. Рівняни у перших турах встигли зіграти із двома фаворитами сезону і найкращими командами минулого року. Підопічні Сергія Піддубного спочатку програли вдома «Енергії» 1:3, а у другому турі на виїзді поступились «Урагану» 2:7.

Луганчани ж у обох поєдинках пропустили по шість голів. У першому турі вдома проти «Єнакієвця» вони відповіли двома пострілами, а «Енергії» зуміли забити один гол. Таким чином, цим командам треба здобувати очки. Саме таку можливість вони матимуть у суботу. Деяка перевага все-таки на боці рівнян, адже їх палко підтримуватиме місцева публіка. Єдиною втратою «Кардиналу» є Віталій Танський, який за червону картку у матчі першого туру, отримав два поєдинки дискваліфікації і не зіграє у звітній грі.

На головне питання, хто здобуде очки, ми матимемо відповідь вже близько 15.00 суботи.

Надіємся, що команда зробить подарунок для головного тренера (який у четвер святкував День народження) у вигляді перемоги. Потрібно уже брати перші очки чемпіонату, та й реваншуватися у луганської команди за Кубок Львівщини (Гра за 7-ме місце - «Кардинал-Рівне» - ЛТК 4:5, Голи: Бондар-2, Паршиков, Федюк - Рось-2, Разуванов, Василенко, Бессалов). Запрошуємо всіх вболівальників підтримати місцевих улюбленців. Початок гри - 13.00 в спорткомплексі "ДЮСШ-4" (вул. Фабрична, 7).

Арбітри: Руслан Хоботов (Київ), Дмитро Беспорочний (Харків)

Володимир КРУПЧУК. Екстра-ліга
Кардинал-Рівне ULTRAS
Переглядів: 438 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 1
1 Andrey  
0
Будемо чекати тільки перемоги.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]