Головна » 2011 » Серпень » 20 » "Газпром-ЮГРА" - "Кардинал-Рівне" 4:0. Матч за 7-8 місце: ЛТК - КАрдинал-Рівне 4:5
13:51
"Газпром-ЮГРА" - "Кардинал-Рівне" 4:0. Матч за 7-8 місце: ЛТК - КАрдинал-Рівне 4:5


Не надто вдало складається для "Кардиналу" турнір "Кубок Львівщини -2011". Незважаючи на непогану гру команди, здобути хоча б одне турнірне очко рівнянам до цього часу не вдалося.

Останній матч групового турніру за участю рівненського "Кардиналу" можна було побачити у відеотрансляції організованій прес-службою львівської "Енергії". Поєдинок проти російського "Газпром-ЮГРА", можна сказати, проходив при рівній боротьбі, але голи влітали лише у ворота українців.

Голи: Ліма 2, Лисков, Захаров
«Газпром» прокинувся і розлютився. Потенціал російської команди величезний, але на початках турніру «газпромівці» недооцінювали суперників, за що платилися результатом. Під каток команди із Югри потрапив «Кардинал-Рівне».

В підсумку поразка 0:4. Таким чином в трьох матчах групового етапу рівняни зазнали три поразки, забивши 3 голи, пропустивши 12, і посіли останнє четверте місце. Таким чином сьогодні (в останній день турніру) рівняни грали за 7-8 місце з останньою командою групи "А" - ЛТК.

«Кардинал-Рівне» - «ЛТК» - 4:5
Голи: Паршиков, Федюк, О. Бондар -2 - Рось-2, Бессалов, роззуванням, Василенко

Матч за сьоме місце «Кубку Львова» луганці проводили проти рівненського «Кардинала», який програв усі матчі своєї групи. Вже на першій хвилині зустрічі «ЛТК» повела в рахунку: після передачі з ауту від Стрільця точний удар з лівого флангу в дальній кут завдав Рось - 1:0. Не минуло й п'яти хвилин, як підопічні Романа Ковальчика подвоїли результат: Бессалов, перехопивши на правому фланзі передачу опонента, двічі зіграв в «стіночку» з Разувановим, і з трьох метрів пробив під поперечину - 2:0. На 8-й хвилині у ході атаки «Кардинала» лівим флангом Паршиков ударом з близької відстані забив перший гол - 2:1. Зрівняла же рахунок Рівненська команда за хвилину до свистка на перерву, коли в ході виходу «три у два» Федюк з лівого флангу зумів перекинути Дегтяренко - 2:2.

Результативна гра першого тайму у другій половині зустрічі не мала продовження аж до самого її кінця. Зате, за два останні хвилини матчу глядачі стали свідками відразу п'яти (!) Голів. «ЛТК», перейшовши на гру без воротаря, за 118 секунд до фінальної сирени знову вийшла вперед: Рось виконав простріл з правого флангу, і роззуванням з двох метрів переправив м'яч у сітку - 3:2. За 77 секунд до кінця гри «Кардинал» знову зрівняв рахунок: в результаті розіграшу кутового точний удар здалеку вдався Бондарю - 3:3. За 58 секунд до кінця матчу, знову граючи вп'ятьох, «ЛТК» знову вдалося вийти вперед: ударом у дальній кут практично з нульового кута відзначився Василенко - 4:3. Тут же «Кардинал» також зняв голкіпера, але Савенко, перехопивши м'яч, спрямував м'яч у порожні ворота суперників - Денюжкін, зігравши руками за штрафної, ціною видалення врятував свою команду від гола. Точніше, не врятував, а лише відстрочив його. Враховуючи, що «Кардинал» до того часу вже мав п'ять фолів, підопічні Романа Ковальчика отримали право на десятиметровий, який упевнено реалізував Рось - 5:3. До фінального свистка залишалося всього 37 секунд, за які Рівненська команда забила лише гол престижу - ударом з правого флангу відзначився Бондар - 5:4.

Підсумки:

1. "ЦСКА" Москва,Росія

2. "Іберія -Стар" Тбілісі,Грузія

3. " Енергія" Львів.Україна

4. " Рекорд" Бельсько -Бяла,Польща

5. "Гіті Пасанд" Ісфахан.Іран

6. " Газпром-Югра" Югорськ,Росія

7. "ЛТК" Луганськ,Україна

8. "Кардинал-Рівне" Рівне,Україна

Наша команда займає 8 місце на Кубку Львівщини - 2011, програвши всі 4 матчі з сумою забитих - пропущених 7-17. Сподіваємя, що тренерський штаб зробить правильні висновки, знайдуть і проаналізують всі помилки, які призвели до ненадто вдалого виступу команди і підготують клуб до новго сезону в бойовому настрої та складі. Чекаємо нових звершень та перемог, віримо у вас хлопці, фан - клуб Кардинал-Рівне завжди з вами.
Переглядів: 517 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]