Головна » 2011 » Серпень » 9 » «Кардинал-Рівне» взяв реванш в «Енергії»."Енергія" - "Кардинал-Рівне" 3:7 (1:0)
16:10
«Кардинал-Рівне» взяв реванш в «Енергії»."Енергія" - "Кардинал-Рівне" 3:7 (1:0)


Міні-футбольний клуб "Кардинал-Рівне" провів черговий товариський поєдинок в рамках підготовки до чергового Чемпіонату України. Вдруге поспіль рівняни грали у Львові проти володаря Кубку України, срібного призера Чемпіонату України, одного з найсильніших клубів держави, і фаворитом наступного чемпіонату - "Енергії" Львів.

Команди грали за експериментальними правилами два тайми по 40 хвилин "грязного" часу. Як розповів головний тренер "Кардиналу" Сергій Піддубний, у першому таймі він вимагав від своїх підопічних грати від оборони, і відстояти на нуль. Це майже вдалося, рівняни, хоч і не забили, але пропустили лише один гол. А от в другому таймі перед гравцями "Кардиналу" стояло "бразильське завдання". Забити більше ніж суперник, і здобути загальну перемогу. Цю вказівку наші футболісти з радістю і розмахом перевиконали. Дублі на свій рахунок записали Олександр Бондар та Андрій Федюк, закріпили перевагу над "Енергією" своїми голами Андрій Паршиков, Віталій Денюжкін та Віталій Танський. В підсумку впевнена перемога "Кардиналу" з рахунком 7:3.

За Енергію забивали - Якунін (дубль) та Тригубець.

Вже цієї суботи МФК "Кардинал-Рівне" проведе кілька товариських матчів. Команда гратиме на одноденному турнірі у Луцьку.
Переглядів: 479 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]