Головна » 2011 » Травень » 6 » Плей-офф за 5-8 місце. Кардинал-Рівне - ТВД (Львів)
13:11
Плей-офф за 5-8 місце. Кардинал-Рівне - ТВД (Львів)
Кому перемога важливіше!?

Обидві команди – МФК «Кардинал-Рівне» і «ТВД» – були не проти зазіхнути на призові місця, проте не склалося, і зараз потрібно вирішувати локальні завдання. Одній з команд доведеться поборотися за 5-6 місця, а невдасі за 7-8.

Команди двічі зустрічалися в чемпіонаті. У Львові «ТВД» «всуху» (4:0) виграв у МФК «Кардинал-Рівне», а в заключному турі рівняни в домашньому матчі, який вже не мав турнірного значення, взяли реванш із мінімальною перевагою – 6:5. Щодо першого поєдинку в боротьбі за кращу долю в серії плей-офф за 5-8 місця, то тут знову ж таки щастя посміхнулося господарям-львів’янам. Поступаючись у Львові спочатку 1:2, господарям вдалося зрівняти рахунок, згодом знову гості вирвалися вперед - 2:4, у відповідь «ТВД» спочатку скоротив відставання до мінімуму, а згодом не без допомоги… зрівняли рахунок і вирвалися вперед.

Такий перебіг подій, напевно, вплинув психологічно на «кардиналівців», які почали частіше фолити, і вже на 34-й хвилині жовта картка Маринюка стала одночасно і шостим фолом, давши господарям шанс на пробиття десятиметрового, яким вони і успішно скористалися. Звичайно, що такий перебіг подій вже не влаштовував гостей, які не збиралися повертатися додому без перемоги. Головний тренер гостей Юрій Баховський після взятого тайм-ауту вводить у бій замість Пітулі Дєнюжкіна, який вже не раз використовувався тренером не лише, як воротар, а й як польовий гравець, з виходом якого на майданчик гра, в таких випадках, у нападі ставала більш гострою. Проте, довгий час ворота «ТВД» залишалися на замку і лише після двох ударів по порожнім воротам МФК «Кардинал-Рівне», Андрію Паршикову вдалося скоротити відставання – 6:5.

За час, що залишався гості могли не лише зрівняти рахунок, а й вийти вперед. І тепер вже головному тренеру «ТВД» Леоніду Маковському доводиться брати паузу в грі. Після якої рівняни продовжують тиснути на ворота господарів і припускаючись помилки, дозволяють Андрію Ткачуку пробити по порожнім воротам. Третя спроба вразити порожні ворота виявляється вдалою. Після цього МФК «Кардинал-Рівне» вистачило часу лише на те, щоб скоротити відставання до мінімуму. Після удару Піддубного в стійку Тригубець таки влучив у сітку воріт – 7:6.

Проте, вболівальники рівненського клубу мають усі підстави сподіватися, що і на цей раз їхнім улюбленцям вдасться реваншуватися. Лише дві перемоги дадуть право командам поборотися за 5-6 місце. І хоча львів’яни вже мають в активі одну, здобути другу в Рівному, за палкої підтримки вболівальників, їм буде набагато складніше, аніж господарям виграти обидва матчі. Звичайно, у психологічному плані найважчою буде перша гра, і те, з яким рахунком вона завершиться, позитивно або негативно впливатиме на настрій команд у заключному матчі серії. Адже мало віриться в те, що МФК «Кардинал-Рівне» без бою віддасть гостям право поборотися за п’яту сходинку, тим більш, що в чемпіонаті, якраз рівняни посіли це місце, а ось «ТВД» завершив чемпіонат на 7-му місці. Звісно, зробити це буде непросто, тому що «ТВД» вже не раз примушував рахуватися з собою і більш титулованих суперників.

Якби там не було, але матч в Рівному обіцяє бути не менш цікавим і напруженим, аніж попередні, багатим не тільки на гольові моменти, а й безпосередньо на голи. Вболівальники обох команд отримають неабияку насолоду від перегляду цього протистояння. До перемоги, звичайно, прагнутимуть обидві команди, а ось вийде переможцем той, кому ця звитяга більш потрібна і важлива…

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 559 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]