Головна » 2011 » Травень » 13 » Плей-офф за 5-6 місця. ПФС - Кардинал-Рівне. Анонс
17:21
Плей-офф за 5-6 місця. ПФС - Кардинал-Рівне. Анонс
«Апетит приходить під час їжі». Рівне і Севастополь готуються визначити кращого 

Футзальні клуби «Кардинал-Рівне» і «ПФС» (Севастополь) з честю витримали першу частину іспиту на право називатися п'ятою командою чемпіонату. Тепер в очному протистоянні їм належить визначити між собою кращу команду.

У матчах із харківським «Монолітом» Севастопольський «ПФС» продемонстрував незвичайну волю до перемоги і підтвердив слова свого наставника Олега Безуглого про те, що «у команди в кінці сезону з'явилася гра, є свій відмітний почерк і стиль».

Клуб, який фінішував у регулярному чемпіонаті на дев'ятому, останньому місці, що дає право виступати у стикових іграх, став справжнім відкриттям раунду плей-офф. Складові успіху Севастополя - переважна володіння м'ячем весь поєдинок, флангові атаки, і, звичайно ж, тактика гри в п'ять польових футболістів більшу частину часу матчу. Додамо до цього відмінну гру запасного голкіпера команди Володимира Руденка, незмінно займає місце в рамці воріт у поєдинках, що завершуються пробиттям післяматчевих пенальті. З чотирьох матчів, в яких переможець визначався пробиттям шестиметрових, севастопольська дружина виграла у трьох, багато в чому завдяки надійній грі свого голкіпера. Такий образ футзального Севастополя.

Перед початком сезону, керівництвом ПФС перед гравцями було поставлено завдання увійти до шістки кращих команд за підсумками чемпіонату. На сьогодні вона виконана, але, як відомо, апетит приходить під час їжі. І, безсумнівно, до майбутнього поєдинку севастопольці підійдуть з усією серйозністю, граючи тільки на перемогу.

Говорячи про суперника «ПФС», варто відзначити не зовсім впевнену гру «Кардинала» у виїзних іграх в раунді плей-офф. Так було у чвертьфінальному протистоянні з «Єнакієвцем». Не вдалося на виїзді перемогти і «ТВД». Проте на противагу цьому команда демонструє дуже сильну гру вдома. Результат протистояння з львівським клубом був визначений саме у Рівному. Після поразки на виїзді «Кардинал» у рідних стінах не залишив супернику жодного шансу на успіх в серії, перемігши у двох матчах із загальним рахунком 10-2.

У серії з севастопольцями доля п'ятого місця так само буде вирішена в Рівному. Що обіцяє «ПФС» нелегкі виїзні поєдинки проти клубу Юрія Бахівського. Але і Севастополю є, що протиставити. Севастопольці, напевно, як ніхто інший в цьому чемпіонаті, сильні в післяматчевих пенальті. Так що головному тренеру «Кардинала» необхідно налаштувати своїх підопічних на перемогу в основний час, що, втім, постараються зробити і господарі майбутнього поєдинку.

Олег САВЧЕНКО


Категорія: Екстраліга | Переглядів: 457 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]