Головна » 2011 » Квітень » 20 » Плей-офф. Чвертьфінал. Єнакієвець - Кардинал-Рівне. Анонс
12:27
Плей-офф. Чвертьфінал. Єнакієвець - Кардинал-Рівне. Анонс

Час розкривати карти

Пікові події в обох чвертьфінальних матчах між «Кардинал-Рівне» і «Єнакієвцем», що відбулися в Рівному, припали на самі заключні хвилини. І якщо в першій грі удача посміхнулася гостям (чого варта лише нереалізований за 4 секунди до сирени пенальті у виконанні Трігубца), то в повторному доля сповна віддячила рівненських футболістів за завзятість і старання трьома голами в останні дві хвилини, які влетіли у ворота «Єнакієвця» .

Напевно, десь це й закономірно, що в суперництві двох абсолютно рівних команд (не будемо забувати, що за підсумками регулярного чемпіонату в активі рівнян та Єнакієвцем була однакова кількість очок) все вирішується, як в хорошому стаєрських забігу, на самих останніх метрах дистанції .

І ось тепер суперники перебираються на схід України. Те, що «Єнакієвець» у даному випадку стає фаворитом, підтверджують наступні викладки. У регулярному чемпіонаті команди, як вже говорилося вище, набрали по 34 очки, але як вони розподілилися в співвідношенні «вдома - в гостях»? І тут виявляється, що «Єнакієвця», скажімо так, майже все одно де грати. У рідному ДС «Шахтар» набрано 16 очок (плюс три «впали» через зняття «Шахтаря»), в гостях ж підопічні Миколи Шевцова поповнили свій актив 15-ма балами. Що стосується «Кардинала-Рівне», то тут перепад досить сильно впадає в очі. Якщо у Рівному було взято 21 очко з 27-и теоретично можливих, то поза рідного міста - всього-то 10 (три за «Шахтар» з рахунку скидаємо).

Не секрет, що у Рівному підопічні Юрія Бахівського грають фактично в більшості, підтримка прилеглих практично впритул до майданчика трибун, як не крути, а свою справу робить. Коли ж їх немає, не тільки футболісти грають з іншим настроєм, але і сам футбол у виконанні «Кардинал-Рівне» виглядає по-іншому. У цьому плані вельми корисною для команди повинна стати їхня остання гостьова перемога, здобута у відмінному стилі в Харкові над "Локомотивом". Така перемога не тільки очок додає, але і дає позитивний посил футболістам - ми вміємо, ми можемо, нам під силу вигравати у самого сильного суперника.

Президент «Єнакієвця» Андрій Новиков в інтерв'ю напередодні плей-офф сказав, що під час регулярного чемпіонату його команда «не розкрила всіх карт». Візьмемося стверджувати, що година їх розкриття настав. Та й уболівальникам на них цікаво подивитися. А якщо не зараз, то коли? Адже в турнірі не за призові місця приховані досі карти нікому не будуть вже цікаві.

Анатолій Подвойський

Переглядів: 478 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]