Головна » 2011 » Жовтень » 16 » Несподіванки шостого туру
13:42
Несподіванки шостого туру
Шостий тур Екстра-ліги приніс кілька несподіваних результатів.

Розпочався тур матчем у Луганську, де зустрілись місцевий ЛТК, який ще не здобував очок у цьому сезоні, і діючий чемпіон України «Ураган», який ще не знав гіркоти поразки. Можна було легко сподіватись, хто був фаворитом поєдинку.

Але підопічні Романа Ковальчика зуміли створити справжню сенсацію. Вони повністю переграли «Ураган» і здобули такі важливі перші три очки. Вже на 5-ій хвилині господарі відкрили рахунок. Відзначився Цимбаляк. Наприкінці тайму Заворотний забив другий м’яч. Але, здавалось, що «Ураган» має проснутись після перерви, але цього не сталось. ЛТК продовжувало гнути свою лінію. Впродовж двох хвилин Заворотний і Рось забивають ще два голи у ворота гостей. Після цього вже стало зрозуміло, що цього дня може бути гучна сенсація. На 35-ій хвилині Сержао один гол сквитав, але це був лише епізод. За хвилину до сирени Разуванов ударом у порожні ворота встановив остаточний рахунок – 5:1.

Центральним матчем туру вважався поєдинок у Львові, де зустрілись срібний і бронзовий призер минулого чемпіонату «Енергія» і «Локомотив». У обох команд завдання на сезон однакові – золоті нагороди. Тому гра мала бути запеклою. У першому таймі команди обмінялись голами. На гарматний постріл Легчанова зі штрафного, гості відповіли ефектним ударом Дмитра Сорокіна.

У другому таймі Струк вивів господарів уперед. А коли на 37-ій хвилині «залізничники» пішли у ва-банк – змінили воротаря на п’ятого польового гравця, то Павленко вразив порожні ворота. Все йшло за сценарієм Станіслава Гончаренка і його команди. Але протилежної думки був Євген Ривкін. На останній хвилині матчу «Локомотив» продемонстрував справжній характер. Спочатку, за 57 секунд до сирени Кисєльов зі штрафного скоротив відставання. А на останній (!) секунді матчу Журба зрівнює рахунок – 3:3. Ось такий драматичний матч видався у Львові.

У Донецьку зустрілись «Єнакієвець» і «Кардинал-Рівне». Цей матч, як і поєдинок у Львові завершився внічию 3:3. Це не єдина паралель із поєдинком у Львові. У Донецьку також спочатку все йшло за сценарієм господарів. Вони контролювали рахунок гри, забивши на 18-ій і 21-ій хвилині. Але у рівнян спочатку Бондар впродовж двох хвилин оформив дубль, а потім Волянюк вивів гостей уперед. Врятуватись від поразки «Єнакієвець» все ж зміг. На 38-ій хвилині гол забив Зам’ятін.
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 476 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]