Головна » 2011 » Січень » 17 » Моноліт - Кардинал-Рівне. Анонс
13:17
Моноліт - Кардинал-Рівне. Анонс
В очікуванні інтригуючого протистояння 

Обидві команди в нинішньому чемпіонаті, маючи досить сильні склади з підбору гравців, виступають дуже нерівно. Вдалі і переможні матчі у них чергуються з провальними, причому якщо вже програють підопічні Романа Перадзе і Юрія Бахівського, то серіями.

Так, харків'яни у п'яти стартових турах зазнали чотирьох поразок, потім кілька поправили свої справи, але три останні поєдинки перед новим роком і вже в січні знов програли. Що характерно - всі три з мінімальною перевагою.

«Кардинал-Рівне», навпаки, чемпіонат країни почав просто здорово і здобув шість перемог у семи зустрічах. Однак потім у п'яти іграх зумів лише раз добитися нічийного результату, а чотири матчі поспіль програв з розгромним рахунками 2:9, 1:7, 0:4 і 0:6.

Виходячи з цього, можна припустити, що головне зараз для обох клубів - домогтися стабільності і повернути собі впевненість у власні сили.

Що ж до особистих поєдинків, то в минулому чемпіонаті «Кардинал», тоді ще представляв Львів, двічі програв «Моноліту» з однаковим рахунком 3:7, а в першому колі нинішнього турніру взяв реванш з рахунком 4:2. У тому матчі у господарів поля голи забили Сергій Піддубний - 2, Олександр Басіч та Михайло Волянюк, у харків'ян обидва м'ячі провів Вадим Іванов. Цікаво, що у всіх перерахованих вище іграх переможцем був голкіпер Віталій Денюжкін, який у минулому сезоні виступав за «Моноліт», а в нинішньому вже захищає кольори «Кардинала». Напевно він би хотів продовжити переможну для себе серію і зробить для цього все можливе, якщо, звичайно, тренер поставить його в основний склад.

І ще. Вже у новому році «Кардинал-Рівне» посилився двома сильними гравцями, раніше виступали за львівську «Енергію» - це Сергій Тригубець та Андрій Пітула. Обидва вони виходили на поле в матчі попереднього туру проти ПФС "Севастополь" і допомогли своєму нинішньому клубу здобути перемогу після п'ятиматчева безвиграшну серії. Причому Тригубець відзначився голом. «Моноліт» теж недавно зробив нове придбання у вигляді досвідченого гравця Андрія Засенко. Ось тільки з ним харків'яни поки ще не перемагали.

Одним словом, уболівальників, які прийдуть на матч «Моноліт» - «Кардинал-Рівне» в спортивний комплекс «Каразінський» чекає цікава та інтригуюча боротьба. А переможець цієї гри отримає хороші шанси наблизитися до групи лідируючих команд чемпіонату країни.

Ігор Заржицький


Категорія: Екстраліга | Переглядів: 553 | Додав: Andrey | Теги: футзал. вища ліга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]