Головна » 2012 » Січень » 31 » Михайло Волянюк перейшов у "Єнакієвець" (Єнакієве)
18:06
Михайло Волянюк перейшов у "Єнакієвець" (Єнакієве)

Кращий бомбардир нинішнього сезону у складі «Кардинал-Рівне» Михайло Волянюк переходить у клуб з Донеччини. На рахунку Михайла 10 голів (третій показник у гонці бомбардирів), попереду лише Сержао («Ураган»), у якого 11 голів та Максим Павленко («Енергія»), який має у своєму активі 19 точних ударів.

31 січня в футзальній Екстра-лізі, як і у великому футболі, останній день трансферних переходів. Істотне посилення відразу у вигляді двох футболістів зробив «Єнакієвець». Відтепер під керівництвом Заслуженого тренера України Олега Солодовника гратимуть Євген Юнаков і Михайло Волянюк.

Євген Юнаков, останнім клубом якого був харківський «Моноліт», багато років грав у донецькому «Шахтарі», який тренував Олег Солодовник.

Що стосується Михайла Волянюк, то він зробив собі ім'я у футзалі, граючи за «Кардинал-Рівне», звідки неодноразово викликався в збірну Україну.

Волянюк Михайло Петрович
Дата народження: 23.04.1989
Ігровий номер: 23
Громадянство: Україна
Спортивне звання: Кандидат в майстри спорту України

__________________________________________________________________________________

Також ще однією новиною (неофіційною) є те, що Футзальна Екстра-ліга може «збідніти» на одну команду.
Про це кореспондент Вголосу дізнався із власних джерел.

За неофіційною інформацією, харківський Моноліт не дограє перший сезон під егідою Екстра-ліги. Існує велика ймовірність того, що команда припинить свої виступи у найсильнішому українському чемпіонаті.
«Чув таку інформацію, - каже президент львівської Енергії Олександр Степанків. - Наразі вона не є офіційною, однак кажуть, що команда має фінансові проблеми і може не дограти сезон в Екстра-лізі. Звичайно, така інформація не тішить нікого. Якщо це станеться, то усі гравці отримають статус вільних агентів», - підсумував Олександр Миколайович.

Львівські новини. Вголос
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 1069 | Додав: KROKODILLER | Теги: волянюк кардинал єнакієвець перехід | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]