Головна » 2012 » Березень » 2 » Михайло ВОЛЯНЮК: «Якщо заб'ю гол Кардиналу - радіти буду. Але не сильно». Анонс Єнакієвець - Кардинал-Рівне.
12:54
Михайло ВОЛЯНЮК: «Якщо заб'ю гол Кардиналу - радіти буду. Але не сильно». Анонс Єнакієвець - Кардинал-Рівне.
З моменту своєї появи в «Єнакієвця» Михайло Волянюк вже кілька разів ставав героєм новин. Але що поробиш - вже багато приводів він дає поговорити - поява в «Єнакієвця», перший гол за новий клуб в розіграші кубка, перший гол в чемпіонаті ... І на цей раз не поговорити з Михайлом просто не можна - в найближчу суботу в гості до «Єнакієвця »їде колишня команда Волянюк -« Кардинал-Рівне ».

- Михайло, з яким настроєм готуєшся до поєдинку зі своєю колишньою командою?
- Якихось особливих відчуттів в душі немає. Просто хочеться вийти на майданчик, добре зіграти, забити гол.

- Радіти будеш, якщо вдасться відзначитися?
- Я завжди радію, коли вдається забити гол. Правда, в цьому випадку, можливо, радість буде не такою сильною ...

- Коли-небудь доводилося забивати у ворота своєї колишньої команди?
- Ні, не доводилося. Я весь час грав за «Кардинал». Тому, якщо і засмучував воротарів рівненської команди, то тільки на тренуванні.

- У футболі іноді укладають такі контракти, в яких є умови, що гравець не буде приймати участь в матчах зі своєю колишньою командою. Як ти ставишся з подібним вимогам?
- Я знаю, що буває, висувають такі умови, але я з таким не стикався. Я вважаю, що це неправильно. Продали - нехай грає за свій новий клуб і допомагає своїй команді.

- З кимось із футболістів «Кардинала-Рівне» розмовляв про майбутню гру?
- Зідзвонювався тільки з Андрієм Пітула. Але саму гру ми з ним не обговорювали. У нас не прийнято з друзями з команд-суперників розмовляти про поєдинок до початку самого матчу.

- Як думаєш, з твоїм відходом «Кардинал-Рівне» став слабшим?
- Ні, я так не вважаю. Там є, ким мене замінити. За «Кардинал» багато забивають Бондар, Маринюк, Танський ... Не думаю, що команда стала слабшою. Тим більше, ми не четвірками, а п'ятірками грали, так що мій відхід не особливо вплине на гру і силу команди. Крім того, я впевнений, що в суботу буде дуже складна гра. «Кардинал», можливо, і не сильніше «Єнакієвця», але і не слабкіше. Наші суперники в 20-му турі дуже серйозна команда і треба серйозно підійти до цього двобою. Тим більше нам треба брати очки в кожному турі.

- У 18-му турі «Єнакієвець» здобув дуже красиву і впевнену перемогу над «Ураганом», але вже в наступному матчі з «Локомотивом» ви не змогли нічого протиставити харків'янам. Негативний результат не вплинув на психологічний стан команди?
- Ця гра вже пройшла. Не треба дивитися в минуле - потрібно думати про майбутнє. Ми налаштовуємося на перемогу і думаємо, що все буде добре.

www.enakievec.com.ua

Покажи рівень, міцний середнячок
Назви мені ім'я міцного середнячка, а я тобі з закритими очима змалюю рівень всієї ліги. Це банальне, але потрапляє як ніщо інше в точку визначення спливло в пам'яті напередодні поєдинку «Єнакієвця» і «Кардинал-Рівне». Команди з Єнакієвого та Рівному на сьогоднішній день не просто сусіди по турнірному ранжиру (п'яте і четверте місце, відповідно), між ними дистанція в одне очко, так що від особистої дуелі багато що залежить в подальшій турнірній долі цих колективів.

Поєдинок пройде в Донецьку на паркеті ДЮСШ № 5, так що ми запрошуємо всіх любителів міні-футболу на цю ігри (вхід традиційно вільний). Звичайно, для «Єнакієвця», який у своєму рідному місті залишається єдиною командою майстрів такого рівня, грати нехай і в сусідньому, але все ж чужому місті непросто. Однак такі нинішні реалії. Адже тоді ще львівський «Кардинал» не від хорошого життя свого часу об'єднався з МФК «Рівне» і поміняв місто дислокації.

Команда Олега Солодовника після відновлення національного чемпіонату (після фінального турніру чемпіонату Європи) провела в лютому два матчі - переконливо обіграла «Ураган» на своєму паркеті і з боями програла на виїзді «Локомотиву». При стоїть завдання «перемога в кожній грі» і зростаючої дистанції від призової трійки «Єнакієвця» втрачати очки не бажано взагалі, інакше про потаємних мріях про нагороди (а чим чорт не жартує, теоретичні шанси адже залишаються) доведеться розлучитися задовго до фінальних турів. «Кардинал-Рівне» останнім зимовим місяцем провів і зовсім всього один матч, в якому на виїзді програв тим же «залізничникам», а технічна перемога над «Монолітом» - це результат заради статистики.

Історія взаємин колективів почалася в жовтні 2007 року і на сьогоднішній день нараховує 14 матчів національного чемпіонату, в тому числі, чотири чвертьфінальні ігри минулого сезону. В активі команди з Донбасу 9 перемог, серед них з такими великими рахунками, як 5:0, 9:2, 9:1. Двічі фіксувалася нічия, причому з однаковим рахунком 3:3, а ось «Кардинал» в свій актив поки записав лише три перемоги. Правда, остання дуель завершилася з рахунком 7:2 на користь рівнян.

Сергій СЕМЕНОВ, Sport.ua

3 березня, субота
«Єнакієвець» (Єнакієво) - «Кардинал-Рівне» (Рівне)
Донецьк. ДЮСШ № 5. 12.30
Результати попередніх матчів - 3:3, 2:7
Арбітри: Юрій Щепанський (Львів), Олексій Банасько (Фастів)
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 673 | Додав: KROKODILLER | Теги: волянюк єнакієвець кардинал рівне | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]