Головна » 2011 » Листопад » 11 » ЛТК (Луганськ) – «Кардинал-Рівне» (Рівне). Анонс
14:25
ЛТК (Луганськ) – «Кардинал-Рівне» (Рівне). Анонс
У суботу, 12 листопада, відбудеться матч 10-го туру Екстра-ліги - луганський ЛТК вдома прийматиме рівенський «Кардинал». Команди посідають сусідні місця у турнірній таблиці, тому як то кажуть, матч буде за шість очок.

Як наголошує головний тренер ЛТК Роман Ковальчик хлопцям у потрібний момент не вистачає холоднокровності і досвіду, адже кольори луганського клубу захищають молоді виконавці. У «Кардиналу» проблема трохи інша. За рівненський клуб грають доволі багато виконавців, які вже пограли не один рік у вищій лізі, але з матчу у матч «Кардиналу» є проблема із реалізацією моментів.

У першому колі у Рівному була зафіксована впевнена перемога «Кардиналу» 4:0. З того часу ЛТК досить солідно прибавив, яскравий приклад тому - переконлива перемога над чемпіоном України івано-франківським Ураганом, непогана гра в Харкові, де луганчани забили 3 гола, а також виїдна перемога над Єнацієвцем, таким чинмом наблизившись до рівнян на відстань одного очка. Як буде цього разу побачимо вже у суботу, хотілося, щоб наш клуб не опускався нижче 5 сходинки.

«ЛТК» - «Кардинал». Баланс зустрічей: 13 матчів (11 - у вищій лізі, 2 - в Кубку); 7 перемог, 2 нічиї, 4 поразки, різниця м'ячів 44:34
У вищій лізі: 11 матчів, 5 перемог, 2 нічиї, 4 поразки, різниця м'ячів 35:33
На майданчику «ЛТК» (у чемпіонаті): 5 матчів; 4 перемоги, 1 поразка, різниця м'ячів 25:12
На майданчику «Кардинала» (у чемпіонаті): 6 матчів, 1 перемога, 2 нічиї, 3 поразки, різниця м'ячів 10:21
Кращий бомбардир протистояння (у чемпіонаті) - Михайло Волянюк, на рахунку якого шість м'ячів у ворота луганчан. По шість голів у ворота «Кардинала» забили Роман Ануфрієв і Микита Тменов, вже не виступають за «ЛТК». Кращий бомбардир серед діючих гравців луганчан - Олександр Стрілець, на рахунку якого два м'ячі.

ІСТОРІЯ КЛУБУ

«Луганська Телефонна Компанія» - один з найбільших операторів зв'язку Луганської області, заснована в 1993 році. На сьогоднішній день компанія обслуговує понад 30 000 номерів телефонів.

У 2003 році був заснований футбольний клуб «ЛТК», який у всеукраїнських змаганнях з міні-футболу представляють команди вищої та першої ліг. Крім того, до структури футбольного клубу «ЛТК» входить дитяча академія футболу, в якій навчаються і тренуються хлопці різних вікових груп. У сезоні 2003/2004 «Луганська Телефонна Компанія» дебютувала в Першості України серед команд першої ліги (східна підгрупа), де посіла підсумкове друге місце, і отримала право виступати у вищій лізі Чемпіонату України в перший рік своєї участі в розіграші Національних змагань з міні- футболу. У дебютному для себе сезоні серед команд елітного дивізіону «Луганська Телефонна Компанія» зуміла завоювати восьмий рядок турнірної таблиці. У наступному чемпіонаті «ЛТК» стала десятою, ще через рік - тринадцятою. У сезоні 2007/08 «Луганська Телефонна Компанія» знову зайняла в таблиці восьме місце, а гравець команди Валентин Цвєлих з 32 голами став найкращим бомбардиром чемпіонату. За підсумками сезону 2008/09 «ЛТК» стала дев'ятою, але вже в сезоні 2009/2010 «ЛТК» втретє домоглася восьмого місця - кращого результату в шестирічної історії виступу клубу у вищій лізі. У Кубку України краще досягнення команди - півфінал у сезонах 2007/08 і 2009/2010.

Домашні матчі проводяться в спорткомплексі «Старт». На даний момент ведеться будівництво палацу спорту, який відповідає європейським нормам, який зможе приймати змагання практично всіх ігрових видів спорту.

Керівник «Луганської телефонної компанії» - Юрій Михайлович Шацький - віце-президент асоціації міні-футболу України, президент асоціації міні-футболу області. Трудовий колектив підприємства регулярно бере участь у різних міні-футбольних змаганнях.

ЛТК (Луганськ) – «Кардинал-Рівне» (Рівне)

12 листопада. Луганськ. СК «Старт». 12:00

Арбітри: В’ячеслав Дараган (Київ), Станіслав Туржанський (Запоріжжя).

Третій арбітр – Сергій Стрілецький (Луганськ). Хронометрист - Ігор Аладін (Луганськ).

Інспектор – Станіслав Ушкань (Кременчук). Делегат – Василь Симонов (Харків).

http://www.extra-liga.org.ua
www.futsalltk.com
Категорія: Новини клубу | Переглядів: 525 | Додав: KROKODILLER | Теги: кардинал лтк футзал мініфутбол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]