Головна » 2012 » Квітень » 13 » ЛТК — Кардинал-Рівне. Анонс. Чи реваншуються луганчани за виліт у кубку від рівнянн?
11:35
ЛТК — Кардинал-Рівне. Анонс. Чи реваншуються луганчани за виліт у кубку від рівнянн?
«ЛТК» - «Кардинал». Баланс зустрічей: 17 матчів (13 - у вищій лізі, 4 - в Кубку); 8 перемог, 3 нічиї, 6 поразок, різниця м'ячів 58:53

У вищій лізі: 13 матчів, 5 перемог, 3 нічиї, 5 поразок, різниця м'ячів 42:43
На майданчику «ЛТК» (у чемпіонаті): 6 матчів; 4 перемоги, 1 нічия, 1 поразка, різниця м'ячів 28:15
На майданчику «Кардинала» (у чемпіонаті): 7 матчів, 1 перемога, 2 нічиї, 4 поразки, різниця м'ячів 14:28
Кращий бомбардир протистояння (у чемпіонаті) - Михайло Волянюк, який перейшов в «Єнакієвець», на рахунку якого 10 м'ячів у ворота луганчан. По шість голів у ворота «Кардинала» забили Роман Ануфрієв і Микита Тменов, вже не виступають за «ЛТК». Кращий бомбардир серед діючих гравців луганчан - Олександр Стрілець, на рахунку якого 3 м'ячі. У «Кардинала» 7 голів у ворота луганчан провів Віталій Танський

У Кубку: 4 матчі, 3 перемоги, 1 поразка, різниця м'ячів 16:10
На майданчику «ЛТК» (у Кубку): 2 матчі, 2 перемоги; різниця м'ячів 12:6
На майданчику «Кардинала» (у Кубку): 2 матчі; 1 перемога, 1 поразка, різниця м'ячів 4:4
Кращий бомбардир протистояння (в Кубку) - Мар'ян Маринюк, на рахунку якого п'ять голів у двох матчах 1/8 фіналу нинішнього сезону. Також три м'ячі на рахунку Сергія Журби, що виступає зараз за «Локомотив». У сезоні 2007/2008 Журба забив 2 голи у ворота «Кардинала» у Львові, 1 - в Луганську

Свій матч сезону...
До закінчення сезону в Екстра-лізі залишається всього 11 матчів, які будуть зіграні протягом найближчих півтора місяців. Плей-офф в поточному чемпіонаті не передбачено, однак, турнірне становище команд робить очні зустрічі сусідів по таблиці чимось на нього схожим. У суботу в Харкові зіграють «Локомотив» і «Ураган» - будь-яка осічка господарів зробить шанси «Локомотива» на чемпіонство примарними, а івано-франківці в разі поразки або нічиєї автоматично залишаться навіть без теоретичних шансів на срібло. Чим не плей-офф?

Не менш напруженим повинен бути і матч у Луганську, де зіграють «ЛТК» і «Кардинал-Рівне», які ведуть боротьбу за п'яте місце таблиці. Точніше, обидві команди можуть розраховувати і на четвертий рядок, однак на сьогоднішній день більш реальний розмова саме про п'ятому місці, оскільки їх відставання від «Єнакієвця» становить відповідно 4 і 5 очок. А от відстань в один пункт друг від друга робить зустріч «ЛТК» і «Кардинал-Рівне» для кожної з команд - матчем сезону. Фінішувати серед шести команд, що залишилися Екстра-ліги на останньому місці - аж ніяк не райдужна перспектива, а, значить, матч рівня плей-офф забезпечений і в цьому протистоянні.

«ЛТК», маючи перевагу над підопічними Сергія Піддубного в одне очко, після суботньої гри проведе ще два матчі: в Івано-Франківську з «Ураганом» та вдома проти «Локомотива». Щоб на фініші сезону бути, як і зараз, вище «Кардинала», луганчанам в очній зустрічі вкрай необхідно виграти. Тільки три очки влаштують і рівнян, хоча подальший календар «Кардинала» виглядає більш простим: вдома з тим же «Локомотивом» і «Єнакієвцем».

Сергій Піддубний після кубковий гри в Луганську сказав, що суботній матч вже нічого не вирішуватиме, оскільки в очних зустрічах «Кардинал» в нинішньому сезоні виявився сильнішим за «ЛТК» і в чемпіонаті, і в Кубку. Однак наставник рівнян напевно лукавив, адже що толку з того, що «ЛТК» набрала в трьох календарних іграх з «Кардиналом» тільки 1 очко, та й вилетіла після очної зустрічі в Кубку, якщо в чемпіонаті луганчани фінішують вище? Тим не менш, луганську команду слова граючого тренера «Кардинала» зачепили, про що в інтерв'ю згадав Максим Бессалов, і, отже, додатковий стимул «ЛТК» забезпечений.

Крім чітких турнірних завдань, у «ЛТК» в суботу повинна бути підвищена мотивація в плані реваншу за Кубок України. Саме «Кардинал» вибив луганчан з цього турніру, так що хоча б в чемпіонаті країни команда Романа Ковальчика повинна бути вище. Тим більше, у виїзних матчах «Кардинал» грає гірше нікуди - 2 очка в 10 матчах, хоча остання нічия, датована ще серединою листопада, у рівнян була як раз в Луганську.

Артем ЦИГАНЕНКО

14 квітня, субота
«ЛТК» (Луганськ) - «Кардинал-Рівне» (Рівне)
Луганськ. Спорткомплекс «Старт». 12.00
Результати попередніх матчів - 0:4, 3:3, 4:7
Арбітри: Олег Іванов (Дніпропетровськ), Сергій Гроховецкій (Київ)
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 583 | Додав: KROKODILLER | Теги: лтк кардинал екстра ліга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]