Головна » 2013 » Лютий » 28 » Локомотив (Харків) - Кардинал-Рівне АНОНС
14:50
Локомотив (Харків) - Кардинал-Рівне АНОНС
Рівненський плей-офф вже прийшов

20-й тур чемпіонату футзальної Екстра-ліги по праву можна вважати поворотним етапом в справі визначення учасників вирішальної стадії чемпіонату - матчів плей-офф. П'ять із семи учасників нашого найсильнішого дивізіону відіграли рівно дві третини програми регулярного чемпіонату. Хтось на цьому етапі почуває себе досить комфортно, а комусь прийшов час всерйоз засукати рукави, якщо, звичайно, дійсно є бажання поборотися за найвищі місця.

До першої категорії команд відносяться господарі майданчика матчу, який в четвер буде зіграний в Харкові. «Локомотив» в майбутній грі може вперше за тривалий час не турбуватися про свою першому рядку в турнірній таблиці, оскільки має перевагу над «Енергією» вже в чотири очки. Звичайно, це не привід розслаблятися, але все-таки певна частка тиску на футболістів повинна знизитися. Ну, і зрозуміло, що додати сили гравцям «Локомотива» повинен факт проходу рівненської команди на стадії 1/8 фіналу кубка країни - можна тільки уявити, який стрес пережили харків'яни при пробитті серії з 16-ти шестиметрових ударів.

У тій же самій ситуації були і рівняни, з тією лише різницею, що вони в цій лотереї виявилися в якості переможеного. До того ж, кубковий матч коштував «Кардиналу-Рівне» і кадрових втрат - Віталій Танський за дві жовті картки був вилучений з майданчика, а Олександр Бондар, отримавши одне попередження, в Харкові виявиться поза грою через перебір жовтих карток. Зауважте, та Танський, і Бондар - ключові футболісти. Перший, як відомо, награється в Рівному для критичної ситуації у рівнян, коли потрібно грати з п'ятим польовим. Другий - і зовсім один з лідерів команди, нагадаємо, що нещодавно Олександр дуже пристойно відіграв у складі збірної України в товариському матчі проти польської команди, чим помітно підняв свої шанси бути включеним в остаточний склад, який відправиться в Туреччину добувати путівку на ЧЄ-2014.

Так от, повертаємося до подій чемпіонату. Ситуація для гостей наближається до критичної позначки - при всіх своїх проблемах плей-офф для «Кардинала-Рівне» вже почався. Як показав чемпіонат, йти за графіком 7 очок за коло - цього недостатньо, щоб по ходу турніру бути в заповітному квартеті, а в третьому колі команда Сергія Піддубного не дотягує і до цього показника. Як результат, навіть перемога в Харкові - це необхідна умова для того, щоб підтягнутися до зони плей-офф. У разі поразки відставання у 8 очок від неї не зміниться, але це буде слабкою втіхою - ліквідувати ці «мінус 8» потрібно буде всього лише за 7 матчів.

Анатолій Подвойський
Категорія: Анонси | Переглядів: 1745 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]