Головна » 2011 » Вересень » 24 » Локомотив (Харків) - Кардинал-Рівне 5:1. Огляд, коментарі тренерів та гравців
18:49
Локомотив (Харків) - Кардинал-Рівне 5:1. Огляд, коментарі тренерів та гравців

«ЛОКОМОТИВ» - «КАРДИНАЛ-РІВНЕ» 5:1 (1:0)

«Локомотив»: Іваняк-А. Сорокін, Федорченко, Воронін, Кисельов, Д. Клочко, Білоцерківець, Журба, Камеко, Д. Сорокін, Сірий, Кондратюк - Литвиненко,
«Кардинал-Рівне»: Денюжкін - Бондар, Волянюк, Когут, Маринюк, Паршиков, Піддубний, Ситник, Сондак, Федюк.
Арбітри: Г. Гора (Київ), І. Овчинников (Сімферополь)
Голи: ЛД. Клочко (12 ', 26), Кисельов (34') Д. Сорокін (35 ') Федорченко (37') - Денюжкін з пенальті 35 ')
Попередження: Федюк, Денюжкін, Бондар.

Харківський «Локомотив» провів свій перший домашній матч в «Екстра-лізі» і здобув більш ніж впевнену перемогу.
Початок матчу був рівним. Кілька небезпечних моментів створили гості. Зокрема небезпечно зльоту пробивав граючий тренер «Кардинала-Рівне» Сергій Піддубний. Але потім ініціатива перейшла до господарів майданчика і вони не випускали її вже до кінця зустрічі. Пристрілюватися до воріт суперника почали Дмитро Камеко та Дмитро Кллочко. А на 12-й хвилині «Локомотив» втілив свою перевагу в гол. Дмитро Сорокін віддав передачу на свого тезку Дмитра Клочко і останній сходу вколотив м'яч у ворота кіпера «Кардинала» Віталія Денюжкіна. Була можливість у підопічних Євгена Ривкіна ще до перерви збільшити рахунок. Так після помилки великодосвідченого Андрія Федюка Андрій Федорченко виходив один на один з воротарем «Кардинала», але Федюк сфолив (за що побачив перед собою жовту картку), а удар зі штрафного у "Локомотива" не вийшов.

Але те, що не вдалося харків'янам зробити в першому таймі, вони з лишком компенсували в другій половині зустрічі. «Локомотив» підвищив темп гри і гості стали явно провалюватися в обороні. На 26-й хвилині харків'яни покарали «Кардинал» за підключення до атаки Віталія Денюжкіна. Іваняк ввів м'яч на Дмитра Клочко Віталій Денюжкін помилився на виході і Дмитро, зорієнтувавшись у ситуації, головою відправив м'яч у ворота - 2:0. Після цього гості пішли грати з п'ятим польовим. Але дивідендами від такої гри скористався «Локомотив». На 33 хвилині Маринюк побачив перед собою жовту картку, а через кілька секунд Віталій Кіслев зумів вибрати вірну траєкторію, щоб майже з кута своєї половини майданчика відправити м'яч у незахищені ворота суперника - 3:0.

Далі - більше. Дмитро Сорокін відібрав м'яч у центрі поля, зробив сольний рейд і обігравши поодинці і захисників «Кардинала» і вийшов на зміні воротаря гостей відправив м'яч у ворота - 4:0. Але «Кардинал-Рівне» виявилася команда з характером. Все ж вони змогли організувати масовану атаку воріт «Локомотива» в якій на 35 хвилині судді угледіли порушення в штрафній. Пенальті реалізував голкіпер гостей Віталій Денюжкін - 4:1. Але все ж останнє слово в цій грі було за «Локомотивом» Дмитро Федорченко за три хвилини до кінця зустрічі точним ударом встановив остаточний рахунок зустрічі - 5:1.

Варто зазначити, що за заведеної традиції в «Екстра-лізі» після закінчення матчу були названі кращі гравці у складах команд. У «Кардинала-Рівне» кращим визнано Віталій Денюжкін, а у «Локомотива» автор дубля у ворота «Кардинала» - Дмитро Клочко. І ще одне приємне подія варто відзначити. В день гри голкіпер харківського «Локомотива» і національної збірної України Євген Іваняк поєднувався браком. Проте в такий знаменний для себе день Євген буквально із загсу прибув на гру і прекрасно відстояв у воротах «Локомотива» весь матч.

Післяматчеві коментарі

Головний тренер «Кардинала-Рівне» Сергій Піддубний:
- У першому таймі все ж нам вдалося виконати установку на гру. Хоч і пропустили гол, але мали дві можливості забити м'яч. Але не забили. У другому таймі повинні були вийти і зрівняти рахунок, але груба помилка Денюжкіна, який невиправдано побіг в атаку призвела до другого голу. Плюс до цього помилки наших гравців, досить таки «дитячі», дозволили суперникові забити ще три м'ячі і перекреслили надії на позитивний для нашої команди результат.

Головний тренер «Локомотива» Євген Ривкін:
- Не хотілося б зараз коментувати саму гру - вона залишила двояке враження. Але є рахунок, є результат - це головне. Перший тайм ми зіграли дуже погано. В силу ряду причин, які я знаю, але це абсолютно не виправдовує команду при такій кількості своїх уболівальників. Другий тайм проходив вже трохи «веселіше». Якби суперник не пішов з п'ятим, можливо матч був би більш видовищним. Все-таки десять хвилин вп'ятьох одна команда тримає м'яч і друга команда знаходиться без м'яча. Хочу подякувати своїм хлопцям за результат. Над якістю гри належить ще багато працювати. Будемо чекати наступного матчу, будемо до нього готується.
- Ви сьогодні в кінцівці зустрічі також пішли грати з п'ятим польовим. З чим це пов'язано?
- Справа в тому, що хотіли трохи перевернути гру, щоб вона не була такою одноманітною. Тому що одна команда «катає», причому досить агресивно, а друга змушена весь час бути в обороні, а глядач на трибуні нудьгує. Тому хотіли трохи пожвавити зустріч.

Кращий гравець матчу «Локомотив» - «Кардинал-Рівне» Дмитро Клочко:
- Дмитро, задоволений результатом?
- Результатом можна бути задоволеним, а грою в цілому немає, оскільки у нас були провали в обороні і мало створили моментів у атаці. Але добре почали другий тайм, пару моментів реалізували і стало грати легше. Хоча дуже багато похибок допустили в захисті.
- Який із своїх голів вважаєш найбільш важливим?
- Напевно другий, оскільки 1:0 - більш слизький рахунок. Курйозний трохи вийшов гол. Але гол є гол, і я радий, що все так склалося.

http://www.mfk-lokomotiv.com.ua/
Переглядів: 471 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]