Головна » 2012 » Лютий » 17 » Локомотив — Кардинал-Рівне. Анонс
13:42
Локомотив — Кардинал-Рівне. Анонс
Після великої, майже місячної перерви поновлюються матчі чемпіонату України в «Екстра-лізі». На жаль, але за минулий період і без того невеликий склад учасників турніру зменшився на одну бойову одиницю в особі харківського "Моноліту".

За рішенням керівництва ліги в матчах, що залишилися йому будуть зараховані поразки. У зв'язку з цим в найвигіднішому становищі опинилися три клуби - «ЛТК», «Кардинал» і «Ураган», яким уже гарантовано будуть додані по шість очок, іншим же трьом командам тільки по три. Крім того, календар чемпіонату країни поки вирішено не міняти, а це означає, що у деяких команд тепер можуть виникати «вікна» відразу в двох турах поспіль.

У суботу в Харкові «Локомотив» приймає «Кардинал». З урахуванням вищесказаного гра буде мати дуже важливе значення, перш за все, для господарів поля. Залізничники в цьому сезоні ведуть боротьбу не просто за призове місце, а за чемпіонське звання. Так що ціна кожного набраного і втраченого очка зараз для них буквально на вагу «золота» і домашня осічка в їхні плани ніяк не входить.

За словами наставника харків'ян Євгенія Ривкіна в даний час найскладніше для нього підтягти ігрову форму гравців до єдиного рівня. Нагадаю, що сім представників «Локомотива» на чолі з самим тренером представляли Україну на чемпіонаті Європи в Хорватії. Решта будинку футболісти під керівництвом другого тренера команди Павла Пікалова, тренувалися в рідному Палаці спорту і провели кілька контрольних матчів, включаючи два поєдинки з московською «Діною». Зібравшись разом, харків'яни розраховували зіграти в повному складі матч 1/8 фіналу Кубка країни, але суперник відмовився від участі в турнірі і зустріч не відбулася.

Що стосується «Кардинала», то тиждень тому у першому кубковому матчі у себе вдома рівненська команда обіграла луганський «ЛТК» з рахунком 4:1. Саме з цим клубом, а також з «Єнакієвцем» підопічні Сергія Піддубного, швидше за все, будуть вести боротьбу за четверте місце в чемпіонаті. Втім, не виключено, що хтось з цього тріо захоче піднятися в турнірній таблиці ще вище, а значить постараються відбирати очки і у лідерів турніру.

У нинішньому сезоні «Локомотив» і «Кардинал» зустрічалися вже двічі. У четвертому турі 24 вересня харків'яни перемогли з рахунком 5:1. Голи у переможців забили Дмитро Клочко - 2, Віталій Кисельов, Дмитро Сорокін і Дмитро Федорченко, а у переможених відзначився воротар команди Віталій Денюжкін з пенальті. В одинадцятому турі 19 листопада в Рівному представники Південної залізниці виграли з рахунком 2:0. На цей раз у харків'ян відзначилися Олександр Сорокін і Микола Білоцерківець.

Отже, за всіма показниками фаворитом майбутнього матчу є «Локомотив». Але ми знаємо, що в міні-футболі нерідко результат гри не піддається логіці. Так що будемо чекати цікавого протистояння.

18 лютого, субота
«Локомотив» (Харків) - «Кардинал-Рівне» (Рівне)
Харків. Палац спорту «Локомотив». 15.00
Результати попередніх матчів - 5:1, 2:0

Арбітри:
Іванов О.(Дніпропетровськ)
Коваленко О.(Донецьк)

Третій арбітр
Беспорочний Д.

Хронометрист
Шевчук В.

Інспектор
Савицький В. (Бориспіль)

sport.ua
______________________________________________________________________________________

Про команду «Локомотив»

У вересні 1991 року, відновило роботу відділення футболу ДФСК «Локомотив» Південної залізниці. Були створені дві групи юнаків 1981 - 1982 р. н і 1987 - 1988 р. н. з підготовки висококласних футболістів. Юнацькі команди «Локомотив» Харків ставали переможцями та призерами різних міжнародних турнірів. Найбільших результатів юні футболісти «Локомотива» добилися в міні-футболі. Команда юнаків 1981 р. н. стала володарем першого Кубка України з міні-футболу, а команда юнаків 1987 - 1988 р. н. - Тричі ставала переможцем юнацьких першостей України.

З огляду на такі результати, групою ентузіастів, за організаційної підтримки Південної залізниці, було прийнято рішення дати можливість юним футболістам спробувати свої сили на більш високому рівні і заявити команду в 1 лігу першості України.

Сезон 2005/2006 рр..

Цей сезон став дебютним для команди «Локомотив» у професійній лізі. Команда «Локомотив» (Харків), сформована з вихованців відділення футболу Дорожнього фізкультурно-спортивного клубу Південної залізниці, стала учасником чемпіонату України серед команд першої ліги у Східній зоні. За підсумками регулярного чемпіонату першої ліги «Локомотив» у Східній зоні зайняв четверте місце, набравши 23 очки.

Сезон 2006/2007 рр..

У цьому сезоні перший серйозний успіх «Локомотива» - команда завойовує малі бронзові медалі чемпіонату України і отримує право виступати у вищій лізі національного чемпіонату.

Напередодні дебютного старту харківського «Локомотива» у вищій лізі чемпіонату України підопічні Євгена Ривкіна стали володарями «Кубка Визволення», який традиційно проводиться в Харкові перед початком регулярного чемпіонату. У фіналі «Кубка Визволення» «Локомотив» з рахунком 3:2 обіграв львівський висшеліговий клуб «Тайм».

Сезон 2008/2009 рр..

У 2008 році команда дебютує у вищій лізі чемпіонату України. У першому для себе сезоні команда встановила клубний рекорд, зробивши безпрограшну серію в 12 матчів. За підсумками чемпіонату «Локомотив» посів високе для дебютанта ліги сьоме місце.

У цьому ж сезоні в Словенії у місті Копра відбувся чемпіонат світу серед студентських команд. У складі збірної України гравці харківського «Локомотива» Сергій Зінченко, Олександр і Дмитро Сорокіни і голкіпер Дмитро Литвиненко завоювали срібні нагороди. Успішно подолавши всі етапи турніру, наша збірна дійшла до фіналу, де поступилася збірній Португалії з рахунком 1:5.

У 2008 році Сергій Зінченко, Олександр і Дмитро Сорокіни отримують звання майстрів спорту України.

У грудні 2008 року в Росії, в Санкт-Петербугре відбувся перший в історії футзалу чемпіонат Європи серед молодіжних команд. У складі збірної України виступали відразу п'ятеро гравців харківського «Локомотива» - Дмитро Клочко, Сергій Зінченко, Олександр і Дмитро Сорокіни і голкіпер Дмитро Литвиненко. Збірна Україна стала бронзовим призером Євро-2008. У півфіналі українці поступилися збірній Росії з рахунком 0:1. До речі саме команда Росії і стала чемпіоном Європи серед молодіжних збірних.

У цьому ж році головному тренеру команди Євгену Ривкіна присвоєно звання «Заслужений тренер України».

У цьому ж сезоні «Локомотив» вперше у своїй історії став володарем Кубка України! У фіналі, який відбувся на початку травня в Донецьку, «Локомотив» з рахунком 2:0 обіграв донецький «Шахтар». Авторами голів стали Дмитро Федорченко та Дмитро Клочко.

У чемпіонаті країни «Локомотив» займає ввисоке четверте місце, набравши 51 очко.

Влітку 2009 року дев'ять чоловік з команди «Локомотив» Євген Ланки, Олександр і Дмитро Сорокін, Дмитро Клочко, Дмитро Федорченко, Сергій Зінченко, Віталій Одегов, Віталій Кисельов та Дмитро Литвиненко в складі національної збірної України взяли участь у престижному міжнародному турнірі «Гран-Прі »у Бразилії. За його підсумками наша національна збірна посіла шосте місце з 16-ти команд.

Сезон 2009/2010 рр..

«Локомотив» в чемпіонаті країни увійшов до складу шістки найсильніших команд і в підсумковій турнірній таблиці посів п'яте місце.

У серпні 2010 року «Локомотив» став срібним призером міжнародного турніру «ISMA Futsal Friendly Cup 2010».

У цьому ж місяці вісім гравців «Локомотива» були викликані в студентську збірну країни для участі в чемпіонаті світу в місті Нови Сад (Сербія). Збірна України посіла на чемпіонаті світу четверте місце.

Сезон 2009/2010 рр..

«Локомотив» в чемпіонаті країни увійшов до складу шістки найсильніших команд і в підсумковій турнірній таблиці посів п'яте місце.

У серпні 2010 року «Локомотив» став срібним призером міжнародного турніру «ISMA Futsal Friendly Cup 2010».

У цьому ж місяці вісім гравців «Локомотива» були викликані в студентську збірну країни для участі в чемпіонаті світу в місті Нови Сад (Сербія). Збірна України посіла на чемпіонаті світу четверте місце.
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 667 | Додав: KROKODILLER | Теги: локомотив кардинал рівне анонс екст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]