Головна » 2011 » Квітень » 1 » Локомотив - Кардинал-Рівне. Анонс
14:46
Локомотив - Кардинал-Рівне. Анонс

Чи скористаються харків'яни своїм шансом?

За два тури до закінчення групового турніру чемпіонату країни у вищій лізі на перше місце в турнірній таблиці претендують відразу три команди і серед них харківський «Локомотив». Причому у залізничників саме вигідне становище, тому що все залежить тільки від них самих. Дві перемоги в останніх матчах з «Кардиналом-Рівне» (вдома) і «Енергією» (на виїзді) забезпечать підопічним Євгена Ривкіна гарантований відрив від суперників в окулярах і верхній рядок за підсумками першого етапу.

В історії харківського клубу ще не було подібного досягнення, тому команда Південної залізниці обов'язково постарається скористатися таким шансом. Для початку треба обіграти «Кардинал-Рівне», який у першому колі «Локомотив» розгромив на його майданчику з рахунком 7:1. Об'єктивно і сьогодні харків'яни виглядають сильніше за свого опонента. Більш того, в порівнянні з тим матчем нинішній лідер чемпіонату помітно зміцнив свій склад в особі воротаря збірної країни Євген Іваняк і польових гравців - Дмитра Іванова, Дмитра Камеко та Олександра Вершиніна. Усі четверо грали в попередньому турі у Львові проти «ТВД», а Іванов ще й забив гол.

Напевно підтримати господарів поля прийдуть їхні вірні вболівальники, які в цьому сезоні, як правило, майже завжди повністю заповнюють трибуни Палацу спорту. Грати в такій обстановці гостям дуже складно і не всі витримують подібний пресинг. І хоча іноді надмірна відповідальність перед своїми глядачами шкодила гравцям «Локомотива», думається, що цього разу харків'яни врахують негативні уроки минулого і зроблять впевнений крок на шляху до першого місця.

Що стосується «Кардинала-Рівне», то нижче п'ятого місця команда вже не опуститься. Поборотися за четверте місце реально, але, швидше за все, лише теоретично. Так що результат особливо тяжіти над футболістами з Рівного не буде. Вийде гра - добре, ні - нічого страшного не станеться. Тим більше, що в цьому сезоні «Кардинал» саме так і грає: успішні матчі часто чергуються з провальними.

У будь-якому випадку в Харкові очікується цікавий і, по всій видимості, результативний матч. Так що глядачам навряд чи тут доведеться нудьгувати.

Ігор Заржицький

Судді:
Інспектор - Габор Вайда (Львів)
Арбітр - Віталій Олійник (Київ)
Другий арбітр - Ігор Якимишин (Львів)
Третій арбітр - Юрій Воложенко (Харків)
Хронометрист - Дмитро Беспорочний(Харків)

Переглядів: 538 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]