Головна » 2012 » Лютий » 18 » Локомотив — Кардинал-Рівне 1:0
17:42
Локомотив — Кардинал-Рівне 1:0
Зігравши поєдинок без Сергія Піддубного та Віталія Танського наша команда мінімально поступилася залізничникам.

Голи: Сергій Журба (15 хв)
Попередження: Максим Воронін (26) - Андрій Паршиков (3) Віталій Дєнюжкін (33) Мар'ян Маринюк, (37).

«Локомотив»: Дмитро Литвиненко, (Євген Іваняк, '21), Олександр Кондратюк, Олександр Сорокін, Віталій Кисельов, Дмитро Камеко, Дмитро Клочко, Дмитро Сорокін, Дмитро Федорченко, Максим Воронін, Микола Білоцерківець, Сергій Журба

«Кардинал-Рівне»: Андрій Пітуля, Олександр Басіч, Олександр Бондар, Андрій Паршиков, Віталій Танський, Володимир Сондак, Дмитро Ситник, Мар'ян Маринюк, Тарас Прислупський, Юрій Когут.

За всіма показниками саме харків'яни виглядали фаворитами цього двобою. На їхню користь говорила і статистика зустрічей, і розташування в турнірній таблиці, та й просто клас гравців «Локо».

Апріорна перевагу залізничників втілилося і на паркеті. З перших хвилин поєдинку «червоно-білі» прибрали ініціативу до своїх ніг і практично не давали гостям простору і можливостей для своїх атак. «Локомотив» подовгу контролював м'яч, діючи переважно на половині майданчика гостей, однак, по правді кажучи, до реальних гольових моментів справа майже не доходила.

Гра велася в невисокому темпі, «червоно-білі» розігрували свої атаки, але надійна гра рівнян в обороні зводила нанівець всі починання харків'ян.
Перший небезпечний момент у виконанні господарів припав на 6-у хвилину, коли Дмитро Клочко пробивав по воротах Пітулі, але м'яч влучив у поперечину.

На 14-й хвилині Паршиков, який в цьому матчі виконував обов'язки граючого тренера, взяв тайм-аут, бо його команда як і раніше майже не бачила м'яча. Ця пауза, втім, швидше зіграла на руку гравцям «Локо», тому що вже дуже скоро Журба відкрив рахунок у поєдинку.

Після пропущеного гола «Кардинал» по ідеї повинен був заграти активніше, проте замість цього продовжилися моменти біля їх воріт. Кілька разів м'яч після ударів Білоцерківці і Федорченко потрапляв в штангу, а перед перервою Журба не використав вихід один на один, але рахунок більше не змінювався.

У другому таймі «Кардинал» вже виглядав більш боєздатно. Принаймні їм уже частіше вдавалося діяти на половині майданчика «Локомотива» і навіть час від часу напружувати Євгена Іваняка, який стояв у воротах харків'ян у другій половині зустрічі.

Тим не менше, гра переважно точилася в центрі майданчика, було багато боротьби, яка, тим не менш, на результат не впливала. На останню десятихвилинку «Кардинал» перебудувався на гру в п'ять польових, почав більше володіти м'ячем біля воріт «Локомотива», але безрезультатно. У підсумку, цей напружений і бойовий матч так і закінчився мінімальною перемогою харків'ян, які продовжують погоню за «Енергією».

Удари (в ствір): 30 (16) - 13 (9)

18 лютого. Харків. ПС «Локомотив». 15:00

Арбітри: Олег Іванов (Дніпропетровськ),
Олег Коваленко (Донецьк).
Третій арбітр – Дмитро Беспорочний (Луганськ).
Хронометрист – Вадим Шевчук (Харків).
Інспектор – Валентин Савицький (Бориспіль).
Делегат – Микола Повисший (Київ).

Марія Чала, Sportinform.com.ua
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 671 | Додав: KROKODILLER | Теги: локомотив кардинал рівне 1:0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]