Головна » 2011 » Січень » 31 » Коментарі гравців і тренера Кардинала після фінального матчу Кубка України
17:37
Коментарі гравців і тренера Кардинала після фінального матчу Кубка України

Своїми враженнями про фінальній грі Кубка України поділилися тренер і гравці "Кардинал-Рівне".

Андрій Паршиков, Кардинал:

- Після такої гри і негативного результату говорити багато не хочеться. Вітаю Енергію, спасибі вболівальникам, які приїхали сюди з Рівного, Львова та інших міст. У принципі, більше нічого сказати. Перемагає найсильніший.


Сергій Тригубець, Кардинал:

- Враження позитивні, хіба що виграти не вийшло. Думаю, гра сподобалася вболівальникам: було багато моментів що у нас, що у команди суперника. Вийшло, що успіх обернувся обличчям до Енергії, вони виграли, а, значить, заслужили цю перемогу. Вважаю, що Кардинал показав гідний футбол. У нашій команді тільки три майстри спорту, а в Енергії всі гравці. Кардинал на правильному шляху, і ми будемо сподіватися, що в цьому і подальших сезонах команда буде показувати гідну гру в іграх проти таких команд як Енергія і Ураган.

- За рахунок чого ваша команда так добре зіграла в першому таймі?

- З перших хвилин ми вирішили нав'язати свою гру: втрачати нам сьогодні було нічого, адже у деяких футболістів фінал буває раз в кар'єрі. У нас багато вікових гравців, і я в їх числі. Сьогодні грав перший раз у фіналі.


Юрій Баховський, тренер Кардинала:

- Потрібно було забивати свої моменти - тоді був би шанс виграти. Реалізували ми небагато. Начебто була самовіддача у виконанні молодих гравців, досвідчені грали на своєму рівні. Ніяких претензій до футболістів сьогодні немає. Можу їх всіх лише подякувати.

- За рахунок чого розраховували перемогти?

- Ми вибрали тактику пресингу. Знали, що вчора команда провела важку гру, хоча суперник фізично готовий. Ми були обережними з результатом, втомилися небагато: за рахунку 1:1, і ми сподівалися, що не пропустимо. Як для першого року, коли ми граємо у вищій лізі, вихід у фінал Кубка - вже показник. Зупинятися на досягнутому не будемо.

- Вам сподобалася організація турніру?

- Обов'язково зазначу Запоріжжі. Я дуже часто приїжджав сюди як футболіст і пам'ятаю ті часи, коли тут було багато міні-футбольних команд, які грали у Вищій лізі. Не знаю, чому у вас така ситуація, що немає команди. Місто прекрасне, приємно було бачити багато вболівальників, тобто в місті міні-футбол люблять. Хотілося, щоб тут були команди не тільки на хороший чемпіонат міста, а й на чемпіонат України. Таке місто як Запоріжжя повинен мати таку команду і заслуговує на це.

Сергій Піддубний, Кардинал:

- На мою думку, сьогодні дуже вдало відіграли два воротарі. Наш воротар трохи молодше, і йому десь не вистачає досвіду. Він пропустив на один гол більше, і через це ми програли.

- Яким був настрій на гру?

- Незважаючи на те, що я грав за Енергію, завжди на суперника налаштовуюся однаково і хочу перемогти. Перед грою був впевнений, що ми виграємо цю гру. Була впевненість у своїх силах.

- Чи нормально те, що команда може потрапити у фінал Кубка України, не зігравши в чвертьфіналі і півфіналі?

- Це не Кардинал винен, що ми без ігор пройшли у фінал. Це питання до Лисенчука, чому у нас така асоціація і що у нас коїться в міні-футболі. Тому й хотілося перемогти, щоб довести, що це не Кардинал винен, що він потрапив у фінал таким чином. До кінця не знали, чи буде гра з "Шахтарем". Треба було спланувати підготовку відповідним чином, а нам повідомили, що ми відразу у фіналі тільки за три дні до самої гри. Ось ця невизначеність теж негативно позначилася на нас.

Категорія: Екстраліга | Переглядів: 612 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]