Головна » 2011 » Квітень » 22 » Коментар Юрія Баховського
17:25
Коментар Юрія Баховського
Юрій Баховський, головний тренер «Кардинал-Рівне» 

- Ваші гравці були незадоволені суддівством. Може бути, в цьому причина такого великого поразки?

- Було багато факторів, які вплинули на результат. І суддівство, може бути і не найголовніший чинник, але він теж грає свою роль. Можна на цю тему говорити дуже багато, але я не буду. Я сказав би, що, незважаючи на те, що рахунок 7:1, цей рахунок не по грі. До пропущеного гола, ми створили чотири стовідсоткові моменти, які ми не реалізували. Знову-таки, в наші ворота призначили пенальті. Який це був шестиметровий? Ми тільки що розмовляли з суддями на цю тему. Це що начебто - якщо потрібно було дуже сильно, то можна. Вони так вирішили. Ми пропустили. Далі нам було дуже важко. Ми змушені були ризикувати. У результаті рахунок 7:1.

- Як Ви гадаєте, в чому причина таких розгромів Вашої команди в іграх з «Єнакієвцем» в Єнакієве?

- У вас чудова команда. Я сказав би, що в «Єнакієвця» зібрані гравці високого класу. Це однозначно. Плюс до цього, по цих ігор було видно, що вони більше хотіли виграти. Так, ми теж хотіли перемогти, але мабуть, у Єнакієвцем було більше на кону. І, звичайно, банально, але чинник залу теж грає свою роль.

- В іграх за 5-8 місця команда буде викладатися на повну або найголовніше завдання вже не стоїть перед командою і інші місця вже не так важливі для команди?

- Перед сезоном ми ставили за мету потрапити до вісімки. Ми її виконали. Цілі стати чемпіонами перед нами не було і ми ніде про це не заявляли. Напевно, для першого року це непоганий для нас результат. Тим більше ми набрали однакову кількість очок з «Єнакієвцем» у регулярному чемпіонаті. Але не вийшло далі пройти. Будемо грати далі.

- Ваша команда дуже багато пропускає. У міжсезоння будете якось працювати над цим компонентом, щоб у наступному сезоні була міцніша оборона?

- Я практично перед кожною грою, після кожної гри звертаю на це увагу футболістів. Я раніше сам був нападником і рідко коли повертався назад, але я чудово розумію, що всі зальні види спорту - це, перш за все, оборона. Я постійно говорю і буду говорити про це футболістам, а як вони зрозуміють мене ... Сподіваюся, що зрозуміють. Я хочу побажати успіху і бажаю їм виграти чемпіонат

.  

Категорія: Екстраліга | Переглядів: 507 | Додав: KROKODILLER | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]