Головна » 2010 » Листопад » 12 » Кардинал-Ровно – Локомотив. Анонс
17:18
Кардинал-Ровно – Локомотив. Анонс
Після перерваних виграшних серій час робити висновки

Ще тиждень тому МФК «Кардинал-Рівне» і «Локомотив» мали в активі відповідно по 5 і 6 перемог поспіль, проте переможні серії мають тенденцію перериватися. Ось завершилися і ці. Рівняни зазнали повчальної поразки на незвичному для багатьох команд майданчику в Єнакієвому, а харків’яни досить несподівано звели внічию, поступаючись по ходу гри, домашній матч з «ТВД».

Ці незаплановані втрати звичайно вплинуть на подальшу гру команд, тренерський склад зробить необхідні висновки, ось тільки як все це вплине на гру обох колективів у найближчому двобої в Рівному, передбачити досить складно. Відомо лише одне – гра буде цікавою і безкомпромісною, до перемоги прагнутимуть обидва колективи, а щастя посміхнеться тій команді, яка найбільше цього прагнутиме.

Господарі намагатимуться сповна скористатися перевагою власного майданчика і за палкої підтримки вболівальників довести випадковість попередньої поразки. Натомість гості, маючи за плечима значний досвід виступів на найвищому рівні, сурову командну дисципліну і майстерність, прагнутимуть примусити господарів помилятися і звичайно сповна використовувати ці моменти в грі. Багато залежатиме і від тренерських установ на гру, чия тактика виявиться більш дієвою і практичною, той і святкуватиме перемогу. Ну і звичайно фарт – цей компонент теж не можна скидати з рахунку, і ось тут передбачити бодай щось не вдасться найзапеклішому провидцю. Отже вболівальників очікує цікава і захоплююча гра, тренерів нервовий і напружений матч, а гравців гра нервів та характерів.

У сезоні 2008-2009 харків’яни двічі зустрічалися з МФК «Рівне» у вищій лізі в Харкові «Локомотив» переміг 6:2, а в Рівному господарі поступилися - 1:4.

Зі львівським «Кардиналом» «Локомотив» вперше зустрівся в Харкові в кубковому матчі сезону 2006 р. і поступився - 4:8, у грі-відповіді у Львові була зафіксована нічия - 1:1. За кубкові невдачі харків’яни сповна поквиталися в матчах чемпіонату України у вищій лізі: в сезоні 2008-2009 рр. «Кардинал» програв у Львові - 0:4, а в Харкові «Локомотив» виграв - 4:1. Не змінилася ситуація і в минулому чемпіонаті знову дві перемоги «Локомотиву» - 4:2 в рідних стінах і у Львові - 6:2. Отже «Кардинал» у вищій лізі зазнав 4 поразок із різницею м’ячів – 5:18, натомість в кубкових іграх здобув одну перемогу і одну нічию (9:5). Рівняни провели лише два матчі в чемпіонаті і обидва програли з різницею – 3:10.

Найбільше м’ячів у цих зустрічах провели: у «Кардинала»: Степан Струк - 3, у «Локомотива» - Віталій Одегов - 4, Віталій Кисельов - 4, Олександр Сорокін - 4, Дмитро Клочко - 6.

Цікавий факт: два голи у ворота «Локомотива» у кубковому матчі сезону 2005-2006 рр. провів нинішній президент «Кардинала-Рівне» Володимир Валявка, причому перший із них виявився і абсолютно першим, проведеним у матчах між цими командами.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 1029 | Додав: Andrey | Теги: вища ліга, футзал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Andrey  
0
однозначно цікава, адже гра лідерів...

2 LeX  
1
Їду на матч, думаю буде дуже цікава гра!

1 Andrey  
0
Думаю перемога буде за нами))) Будемо вірити в позитивний результат

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]