Головна » 2012 » Листопад » 30 » Кардинал-Рівне – Ураган. Анонс
19:38
Кардинал-Рівне – Ураган. Анонс
Безкомпромісність боротьби в західноукраїнському дербі гарантована

Матчі західноукраїнських команд, МФК «Кардинал-Рівне» і «Урагану», завжди проходять у цікавій та запеклій боротьбі. Якщо в дебютному сезоні серед найсильніших команд МФК «Кардинал-Рівне» вдалося обмінятися сухими перемогами з «Ураганом», то вже у наступному сезоні лише в першій грі перевага «ураганівців» була суттєвою, три інші матчі проходили у рівній боротьбі і завершилися перемогою ураганівців з різницею лише в 1-2 м’ячі. Виною всьому хронічна хвороба рівнян – реалізація гольових моментів, що і не дозволила «кардиналівцям» відібрати очки у суперника.

До звітного матчу МФК «Кардинал-Рівне» і «Ураган» підійшли у різному настрої. Якщо рівняни розпочали сезон «за здравіє», набравши у двох матчах 4 очки (нічия та перемога), то прикарпатці навпаки – «за упокій», програвши аналогічну кількість ігор. Проте, і в подальшому турнірний поступ обох команд кардинально відрізнявся. Підопічні Сергія Піддубного після більш-менш вдалого старту в наступних матчах очок так і не набрали, зазнавши трьох поразок поспіль. Команда ж Сергія Гупаленко в той же час навпаки – здобула три поспіль перемоги, показавши стовідсотковий результат.
Волею календаря МФК «Кардинал-Рівне» з 5-х проведених ігор 4 зіграв в рідних стінах, натомість «Ураган» – 3 вдома і 2 в гостях. Рівняни розпочали з бойової нічиї з чемпіоном, згодом була перемога над дебютантом, на цьому позитив закінчився. Поспіль дві домашніх поразки, спочатку з мінімальною різницею у запеклому двобої – 2:3 з «Єнакієвцем», а потім поразка лідеру – 2:5 у не менш інтригуючому поєдинку.

Більш як місячну перерву команди провели майже однаково. «Кардиналівці», трохи відпочивши, тренувалися вдома і провели товариську зустріч із сусідами з Хмельницького, програвши – 4:6. А «Ураган», окрім тренувань в контрольних матчах, підтягував другу команду, та зіграв товариську гру зі «Спортлідером+», яку завершив перемогою.

Якщо «ураганівці» продовжили чемпіонат після чемпіонату світу в рідних стінах із сусідом по турнірній таблиці «Єнакієвцем» і здобули переконливу перемогу до 10-річчя клубу – 4:1, то рівняни навпаки вперше у сезоні проводили гру в гостях. У Харкові вони зустрічалися з переслідувачем лідера «Локомотивом», який із легкістю «переїхав» МФК «Кардинал-Рівне» – 0:6. Правда, потрібно зауважити, що незважаючи на рахунок, гості не виглядали хлопчиками для биття, але вкотре їм явно не щастило. М’яч, незважаючи на палке бажання «кардиналівців», ніяк не бажав потрапляти у ворота господарів, яких рятували: стійки, поперечини і відмінна гра голкіпера Іваняка.

Виходячи з цього, в зустрічі з «ураганівцями» рівняни прагнутимуть здобути перемогу, щоб нарешті перервати серію невдач у сезоні. Не варто повторювати, що в рідних стінах «кардиналівці» завжди грають на перемогу і з подвійною енергією. Проте і гості, окрилені успіхами в останніх матчах, навряд чи здадуться в Рівному без бою. Обидва колективи поставили перед собою мету потрапити до чільного квартету, щоб згодом поборотися за медалі чемпіонату. Тому очки потрібно здобувати обом суперникам, адже попереду ще три кола чемпіонату і кожне втрачене очко зараз – наприкінці сезону може виявитися роковим.

Все це лише додає інтриги матчу, який навряд чи залишить вболівальників байдужими. Гра між двома західноукраїнськими колективами обіцяє бути цікавою і багатою на гольові моменти. Додасть грі особливого забарвлення ще й прибуття івано-франківських фанів, які зазвичай підтримують своїх улюбленців у Рівному. І хоча стосунки між фанами обох команд дружелюбні, проте це не буде підставою для підтримки лише однієї з команд, адже, як кажуть, дружба дружбою, а вболіватиме кожний за своїх і тут вже все залежатиме від якості підтримки.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ
Категорія: Екстраліга | Переглядів: 530 | Додав: Andrey | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]