Головна » 2012 » Березень » 30 » Кардинал-Рівне — Ураган. Анонс
14:59
Кардинал-Рівне — Ураган. Анонс
Безкомпромісність боротьби гарантована

Матчі західно-українських команд, МФК «Кардинал-Рівне» і «Ураган», завжди проходять у цікавій та запеклій боротьбі. Якщо в дебютному сезоні серед найсильніших команд МФК «Кардинал-Рівне» вдалося обмінятися сухими перемогами з «Ураганом» вдома та виїзді, то в звітному сезоні лише в першій грі перевага «ураганівців» була суттєвою, два інші матчі проходили у рівній боротьбі і лише хвороба рівнян – нереалізація гольових моментів – не дозволила кардиналівцям відібрати очки у суперника.

У першому колі звітного чемпіонату в 2-му турі 10 вересня «Ураган» у рідних стінах здолав «Кардинал-Рівне» з рахунком - 7:2 (голи: Цвєлих-2, Кордоба, Карліньос, Сержао-2, Колток – О.Бондар, Паршиков). У другому колі в 9-му турі 5 листопада гра в Рівне закінчилася черговою перемогою івано-франківців – 4:2 (голи: Когут, Піддубний – Карліньос, Королишин, Цвєлих, Сімка). Не принесла задоволення рівнянам і гра третього кола в Івано-Франківську, але цього разу перемога господарям далася нелегко – 2:1 (Валенко, Піддубний, автогол – Танський).

Загалом, МФК«Кардинал-Рівне» і «Ураган» провели 5 зустрічей в регулярному чемпіонаті – 4 перемоги (3 вдома, 1 в гостях) здобули прикарпатці і лише одну (вдома) рівняни. Різниця забитих і пропущених 19:9 на користь «Урагану». Найбільше у рівнян забив Юрій Когут – 2 голи, хоча граючий тренер кардиналівців і провів 3, але два з них у свої ворота. Натомість, в івано-франківців 5 голів записав на свій рахунок Цвелих.

Отже, в заключній зустрічі з «ураганівцями» в цьому сезоні рівняни прагнутимуть здобути бодай одну перемогу в сезоні над суперником, і, відверто кажучи, після гри третього кола це вже не здається таким уже й неймовірним. Адже в рідних стінах кардиналівці завжди грають потужніше і з подвійною енергією.

Вже можна стверджувати, що рівняни цього року не зможуть поборотися за бронзові нагороди, адже багато втрачено, а до закінчення чемпіонату їм залишилося провести всього лише 5 матчів. Відставання від ураганівців складає 11 очок, окрім того, заключний тур рівняни пропускають і, виходячи з цього, суперники МФК«Кардинал-Рівне» матимуть фору, адже перед заключним туром знатимуть максимальну кількість очок рівнян набрану ними в чемпіонаті і звідси налаштовуватимуться на заключний тур. Для когось із суперників «кардиналівців» в боротьбі за краще місце це цілком може стати в нагоді. Це щодо рівнян.

Але не потрібно забувати про те, що івано-франківці ще не забезпечили собі бронзу, хоча вже втратили надії на нагороди більш вищого ґатунку. Тому «ураганівцям», які протягом усього сезону не опускалися нижче третього місця та більшість часу якраз і посідали третю сходинку, аж ніяк не хочеться залишати насиджене місце. Якщо раніше вони почувалися більш-менш спокійно, маючи солідний гандикап, то суттєві очкові втрати в останні матчах (після січневих перемог над рівнянами та харків’янами – три поспіль поразки, і лише технічна перемога додала очок) дозволили суперникам скоротити відставання до 6 очок, а тому спокійного життя в четвертому колі в них не буде. Отже, потрібно здобувати очки з будь-якими суперниками. Все це лише додає інтриги матчу, який навряд чи залишить вболівальників байдужими.

Гра між двома західно-українськими колективами обіцяє бути цікавою і багатою на гольові моменти. Додасть грі особливого забарвлення ще й прибуття івано-франківських фанів, які планують підтримати своїх улюбленців у Рівному. І хоча стосунки між фанами обох команд дружелюбні, проте це не буде підставою для підтримки лише однієї команди, адже дружба дружбою, а вболіватимуть кожний за своїх.

Юрій РАЧКОВСЬКИЙ

31 березня, субота
«Кардинал-Рівне» (Рівне) - «Ураган» (Івано-Франківськ)
Рівне. Спорткомплекс ДЮСШ-4. 13.00
Результати попередніх матчів - 2:7, 2:4, 1:2
Арбітри: В'ячеслав Дараган (Київ), Сергій Дребужан (Мукачево)

sport.ua
Категорія: Анонси | Переглядів: 632 | Додав: KROKODILLER | Теги: кардинал рівне ураган анонс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]